Långfredag i Åre

Igår bytte jag och Petris skidkläder. För er skull! Så vi får varierande bilder. Hehe.

Det vore orimligt att ha fyra olika skidoutfits med sig över fem dagar. Hennes lila är från Stella McCartney. Tjusigt va?

Mina googels är från POC.

Efter några timmar med mina stora kompisar mötte jag upp mina lite mindre kompisar – Harley och Josef!

Blev bjuden på fika!Sen åkte vi några åk i Rödkullen.Sen hade vi bokat en sen lunch på Timmer. Jag och min bästa människa. Tänk att vi snart firar ett år. Är tacksam för varenda minut jag får vara kring den här fantastiska människan. Efter lunchen satt vi i solen och sög i oss D-Vitamin.

Underbara Långfredag i underbart sällskap.

0
gillar

2 kommentarer till “Långfredag i Åre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *