London genom mobillinsen

Så här säg det ut igår. Först drinks vid 15-tiden sen en liten powernap på det och sen dansade vi på DSTRKT! Ni kommer såklart få en helhjärtad redovisning och bättre bilder när jag kommer hem.

0
gillar

0 thoughts on “London genom mobillinsen

   1. Svar till dashagirine:
    hehe girls like me dont date boys like him. med andra ord trots min kickass peronlihhet är jag antagligen inte snygg nog . bara undrade.

   1. Svar till dashagirine:
    hehe girls like me dont date boys like him. med andra ord trots min kickass peronlihhet är jag antagligen inte snygg nog . bara undrade.

 1. Hej dasha! Jag älskar din blogg och din och mickis poddy. Men, jag har en fråga, hoppas du inte tar illa upp. Men jag undrar hur du ser på päls och hur mycket djuren faktiskt lider för detta? Jag själv älskar päls men skulle aldrig bära de pga mitt samvete. Bara en fråga, är helt ärligt genuint intresserad av hur du resonerar som pälsbärare 🙂 tusen tack för en bra blogg!

 2. Hej dasha! Jag älskar din blogg och din och mickis poddy. Men, jag har en fråga, hoppas du inte tar illa upp. Men jag undrar hur du ser på päls och hur mycket djuren faktiskt lider för detta? Jag själv älskar päls men skulle aldrig bära de pga mitt samvete. Bara en fråga, är helt ärligt genuint intresserad av hur du resonerar som pälsbärare 🙂 tusen tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *