MALAYSIA del 3

MAT.

Som jag sa innan har vi ätit extremt gott. Mycket starkt. Älskar att han gillar stark mat lika mycket som mig. 

Här ser ni lite bläckfiskar. 

Friterade räkor.

Lite biff och bärs.

Enda dagen det regnade på Langkawi spenderade vi i Thailand på ön Koh Lipe. Körde en dagstur. Verkligen tur!

Som ett freakin vykort, visst?

Bad osv 🙂

Hehe tror ni han var trött på att ta bilder på mig… 

Min bikini är förövrigt HÄRIFRÅN

Skaldjur!!!

Vi spa:ade oss en hel del också. Älskar massage? Här ligger jag bland blommor och annat gott efter att jag blivit insmörjd med kokosnöt och färsk gurka och sen inlindad i bananblad. Hehe. Det var nice om ni frågar mig. Inte mitt sällskap. 

Fick inte till en bra bild men kolla månen! Den är upp och ner jämfört med hur vi ser den. Ah. Gjorde ont i hjärtat nu. Vill tillbaka.

0
gillar

0 thoughts on “MALAYSIA del 3

  1. Jag o några kompisar är ute o reser runt i Asien o har funderat på att styra kosan mot langkawi om nån vecka. Hur är ön? Är det värt att åka dit? Hur är stränderna? Hade varit sååå snällt om du ville tipsa litegrann 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *