Min tisdag i bilder.

 

JO. Eftersom Devote krånglade för mig i tisdags så blev det ingen ”Helg i bilder”. Vet att det suger men när man jobbat på något i 40 minuter och det försvinner så dör man. Man på riktigt dör lite inombords. NU har jag i alla fall upptäckt att allting funkar bättre med Chrome istället för Safari. Det har alla sagt om alla sajter i tusen år men man är ju bekväm.. 

I alla fall. Tisdagen började jag med att besöka min tandläkare Dentsmile. Jag bara finputsade och tog bort tandsten. Och bestämde mig för att bleka gaddarna. Så vi la en grej i munnen på mig så jag får en skena idag!!!

Så peppad på att bleka de jävlarna. 

 

Sedan åt jag lunch med Maggan och DeoDoc (mer om dem seeeen) på Pocket. Så fräscht med primörer. De finns fortfarande och jag äter dem all day all night. 

Puss hej 🙂 

0
gillar

0 thoughts on “Min tisdag i bilder.

  1. Du är nog den ända människa som fortfarande är snygg när man spärrar upp tänderna på detta sätt! Haha! Vart är din fina skjorta ifrån? Kraam

  2. Besök gärna min blogg:) Har flera goda (OCH NYTTIGA) recept uppe, samt tips och utmaningar. Även inlägg som b.la. “Det här händer i kroppen vid stress”, “Lär dig tyda din kropps fysiska bristsymptom” och “Avgör hur din kropp mår med hjälp av färgen på ditt urin”. Intressant läsning för alla som är hälsointresserade:) http://mathildasprimeshape.devote.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *