När man inte hinner med livet

Är det detta som kallas för småbarnsåren? När man glömmer bort att fira sin årsdag!! Och ännu sjukare grej är att jag tänkt smsa honom detta i två dagar men glömt bort för något (Läs Atlas) kommit emellan.

Och ja. Vi låg i sängen bredvid varann men med bebis emellan så vi smsade istället för att prata. Vill inte riskera väcka lilla prickikorvbebisen… Fick natta om honom varje 10-15 minuter mellan 18.00-21.30… Då kom pappa hem och då vaknade han inget mer. Douglas ba: “Han verkar ju as chill”. Man ba… *går muttrandes in i badrummet*. SÅ TYPISKT!!! Är ju såklart as skönt han äntligen somnade in djupt. Men också störigt, ni fattar? Hehe.

37
gillar

2 kommentarer till “När man inte hinner med livet

  1. Hahaha åh älskar den här sms konvon ? min man och jag smsar också på kvällarna men från varsitt rum, en sover med bebis och en med tvååring så alla får sova så mycket som möjligt. Ganska mysigt faktiskt att ligga och skriva till varandra som vi gjorde när vi träffades och inte bodde ihop ? det kanske känns trist just nu att missa en årsdag men vips är Atlas ett år och ni kan komma ut bara ni två lite lättare, minns att jag hade panik efter första barnet och ba NEJ vi kommer aldrig mer hinna med varandra men så plötsligt sover ungen själv från 19 och man har oceaaaaner av tid att hänga igen ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *