Ny punkt i min skönhetsrutin

I samarbete med Skinroller. se

Ni vet att skönhet är något som ligger mig nära runt hjärtat. Och på söndagar har jag ju alltid min tvagningsrutin. Kriterier för att platsa in i denna procedur är att det ska ge synliga resultat och så ska det gå snabbt. Det får liksom inte vara jobbigt eller bökigt. Därför är jag väldigt glad för detta samarbete och presenterar gladeligen denna nya produkt Skinnroller som jag fått testa! Detta är så nära en salongsbehandling från ens egna hem som man kan komma!

Det finns många olika Skinroller / Dermarollers på marknaden. För att inte skada huden bör man välja en Skinroller med 192 äkta nålar, vilket är den modellen som det gjorts vetenskapliga studier på.

Tänk på att Skinroller ökar absorberingen av dina hudvårdsprodukter med 200%, som annars hade gått till spillo! Hur bra är inte det?

När du använder Skinroller skapas små kontrollerade skador i huden som sätter igång hudens naturliga läkningsprocess där nytt kollagen och nya hudceller stimuleras. Perfekt att behandla med Skinroller är acneärr, hyperpigmentering, bristningarm förstorade porer och ålderstecken.

Detta är enkelt, tar 60 sekunder och ska användas max 1-2 gånger i veckan för att huden ska hinna återhämta sig.

3 enkla steg:

1) Rulla.
2) Applicera önskat serum efter behanlingsområde.
3) Rengör Skinrollern med rengöringssprayen som ingår.

Jag har valt Skinrollers egna Hyaluronserum som även innehåller Vitamin C & E för det ger fukt, lyster och jämnar ut hudtonen. Det är precis vad mitt ansikte längtar efter. Om du är osäker på vilken längd eller behandling som passar dig kan du klicka dig in på Skinrollers hemsida (klicka här) så hjälper de dig att skräddarsy en behandling som passar dig.

In och handla på www.skinroller.se och glöm inte att använda min rabattkod DASHA20 som ger er 20% rabatt på ett helt köp.

Kanske är det gamla acneärr du vill behandla? Eller pigmentering i ansiktet? Eller ojämn hy? Eller som jag, bara få mer lyster och fukt?

Ni kommer inte ångra er. Pass på!

8
gillar

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *