Nya skor från Saint Laurent!

När vi firade ett år fick jag ett par skor av min kära pojkvän men de var… Inte de jag hade tänkt mig + strl 38 och jag har ju faktiskt strl 39. Så de lämnade jag tillbaka och efter två veckors funderande kom jag på vilka jag ska köpa och jag tänkte att jag vill ha ett par jag kommer kunna använda nu under graviditeten men framför allt ett par som jag kommer vilja använda och kunna efter graviditeten. Och jag har hört att mångas fötter blir större efter en graviditet så jag testade dessa och 38,5 var egentligen perfekt men 39 var lite liiiite ganska exakt en halv storlek för stora så då har jag helt enkelt en halv storlek tillgodo tänker jag. Men blir fötterna inte större så funkar dessa utmärkt ändå.

CELINE – Solglasögon
By TiMo – Klänning
Saint Laurent – Skor
Chanel – Väska

         

0
gillar

One thought on “Nya skor från Saint Laurent!

  1. Hej Dasha! Såå kul med din graviditet!! Jag är i vecka 19 nu och njuter för fullt, älskar att vara gravid ☺️ Jag är också täppt i nästan konstant och har varit sen innan jag visste att jag var med barn. Det beror på tunna slemhinnor. En konstig åkomma, men men ☺️ Kommer följa din graviditet med spänning då jag själv är mitt uppe i äventyret. Vem vet, kanske vi ses rullandes vagn på Stockholms gator? Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *