Packar BB-väskan

I dagens avsnitt får ni följa med på en gammal hederlig vlogg.

Jag visar lite dagens outfit, shoppar julpynt med mamma men framför allt får ni följa med på sista inköpen inför BB-väskan och så packar vi BB-väskan tillsammans!

Jag har sammanställt min lista från olika listor jag hittat på nätet mest efter vad ni tipsat mig om.
MÅNGA FILTAR fick tex följa med. En kudde, babynestet och givetvis blöjor från Pampers.

12
gillar

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Packar BB-väskan

  1. Spännande, det är ju mest hud mot hud i början så ha med en stor och mjuk kofta som du kan svepa om dig och som går nedanför rumpan för man blöder rejält första 2-3dagarna och det är skönt då du måste gå upp och röra på dig. Man känner sig lite mer bekväm pga. megablöjan..! Du får ju nättrosor men glöm inte kalsonger och deo till Douglas med.
    Det kommer bli supermysigt,lycka till!

  2. undrar om du kommer att lägga in botox på en gång efter bebis är född och har det känns jobbigt att inte kunna använda det?

    1. Näe kommer lägga in när jag ammat klart! Inte innan dess. Det har inte känts ”jobbigt” som i jobbigt i livet för inget känns jobbigt eftersom allt man ”offrar” är för Baby men jag saknar det och gillar min panna utan rynkor mer än med 🙂

  3. Du kan ta med egna mensskydd, köp ett paket always night så slipper du använda bbs blöjor. Du klarar dig med de då man inte blöder överdrivet efter snitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *