Powerwalk till Kungsholmen

Jag gör ju mina fransar på Kungsholmen (hos JenniferSalong Mirre) som är mina gamla hoods och det är så himla mysigt att promenera där! Minns denna tid som helt underbar. Vi var ju ett tjejgäng där alla mer eller mindre var singlar, bodde, festade och levde bara några kvarter emellan i flera år. Trots mycket hjärtesorg och drama så var det en så otroligt rolig tid i livet.

Går alltid förbi min gamla lägenhet och försöker kika in (man ser ingenting förutom en ljusstake) och fantiserar om hur det paret som köpte min lägenhet har där. Trivs de lika bra som jag gjorde? Kungsholmen är verkligen en fantastisk stadsdel. Jag flyttade ju mer till City för att alla andra gjorde det. Även fast det inte är så långt emellan (15 min promenad) så när man är singel vill man bo fett nära sina vänner. Nu har ju alla mer eller mindre sambo, barn osv så nu ses man inte riktigt sådär spontant som vi gjorde då.

Nä nu ska jag stöka i lägenheten! Har några jobbiga lådor kvar. Ni vet saker man inte vill släng men inte vet vad man ska göra av dem? Typ pennor? Batterier? Massa lås? Har ett brandlarm som är helt nytt och kostade typ 700 spänn men inte behöver men vill väl inte slänga det bara? Några fotografier och jag vet inte vad det är i de där lådorna. Ska ta reda på det och så ska de också få flytta in.

0
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *