Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 17 – Weight Soles.

I detta inlägg förekommer det reklam för Weight Soles. 

Det här är en produkt jag trillade över i gruppen ”Hejja Livet” på Facebook för några veckor sedan. Beställde en till mig själv först men efter att blivit helt förälskad i dem så beställde jag hem en till Douglas också!

Det är alltså sulor med vikt i. Perfekt för vardagsmotionen! Jag vet tex att Danny Saucedo har dessa i när han tränar på sin koreografi för sin show och så tar han ut dem när han uppträder för då känns stegen mycket lättare (!). Jag har använt mina när jag gått powerwalks och generellt i vardagen när jag kör gympaskor istället för klackar.

 Weight Soles ger 11% mer förbränning och 20% ökad syreupptagning. Hur mycket älskar man inte ting som gör en vardag bättre? Jag vill också betona så ni vet – jag har inte fått betalt för dessa inlägg jag fick inläggen när jag kommenterade deras inlägg på Hejja Livet! Men utan några som helst motkrav utan jag skriver om dem för att jag innerligt tycker att detta är en supergrej! En perfekt present till någon som antingen tränar mycket och då är det ett bra komplement att springa i, eller någon som tvärtom kanske inte har ”tid” att träna men kan tänka sig lite vardagsmotion.

HÄR kan ni kika in på deras sajt.

 

0
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *