Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 18 – Eltandborste!

OJ vad julen närmar sig med stormsteg! Jag är dock helt klar med alla mina julklappar förutom en jag ligger minus och det är till Douglas för jag råkade köpa fel sorters uttag… Sen blev jag dunderförkyld och legat raklång i ett par dygn. Men sen kom livet ikapp och jag är på bena igen men ligger en smula efter i presentutdelningen till min kille för jag förvarar dem alla på kontoret.

Men bakom lucka 18 gömmer sig en eltandborste från Oral-B. Jag har en ”förra årets” och när vi gjorde ett samarbete i år fick jag denna nya Rose Gold! Men den som spar den har… Douglas tyckte nämligen det var jobbigt att byta borsthuvud på den förra vilket det verkligen inte är? Gjorde så hela mitt liv hemma hos mamma? Men nu har han i alla fall en egen.

Grattis till dig älskling!

1
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *