Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 21 – Hoodie

Den här fyndade jag hem under Black Friday också. Man kan aldrig ha för många sköna hoodies. Om jag ska vara ärlig så älskar jag att låna hans hoodies så det här var också en present till mig själv. <3.

Men jag tänker presenter ska vara något som personen kommer använda och det här känns helt klart som en sådan. Vi har plats för en till hoodie hemma… Men bara denna. Sen är det stängt. Riktigt fulla skåp just nu.

Min älskling flyttar ju in hos mig helt snart (har ju mer eller mindre bott hos mig sen tredje dejten, inte sovit hemma en enda natt iaf). BÄSTA Erik Olsson har sålt Douglas lägenhet (!!!). Min tar vi nya tag med om ett tag. Fick inte något bud jag var nöjd med och eftersom vi inte har bråttom någonstans kommer vi bo hos mig tills vidare.

<3.

   

0
gillar

One thought on “Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 21 – Hoodie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *