Renoveringen, före och efter!

Här kommer äntligen den mest önskade och jag antar att det borde vara den mest efterlängtade Youtube-filmen någonsin – från er till mig. Renoveringen med för- och efterbilder och även filmer. Ni får se den nya och gamla planlösningen samt vart all inredning kommer ifrån. Tror inte jag missat något men har jag det är det bara att fråga.

Renoveringen tog oss drygt fyra månader och vi gjorde allt från två badrum, flytta kök och väggar. Extra nöjd med badrummet och skafferiet är jag.

 

34
gillar

9 kommentarer till “Renoveringen, före och efter!

  1. Wow! Är väldigt inredningsintresserad och sååå imponerad jag blev!! Vilka duktiga byggare och vilka idéer du och Douglas har? Var det ni själva som kom på allt med att välta väggar, ändra rum osv? Tack för en jättebra och kul video?

  2. Wow vad fint och praktiskt ni har renoverat. Blir sugen på att renovera min garderob när jag ser all förvaring ni har. Och ta tag i dotterns rum, är kaos där inne. Hon är ju bara 4 månader så än sover hon med oss. Måste ta tag i det 🙂

  3. Hej!
    En lite konstig fråga, men visst hänger korgarna vid badkaret uppe med sugproppar? Om så är fallet, vart har du hittat de? 🙂 Är på jakt efter bra sådana korgar.. Tack på förhand!

  4. Vad kul att se och vad fint det är!!!! imponerad. Undrar också över den bruna jackan du har i ”före”-videosarna, var kommer den ifrån? Så fin! tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *