Resa med klass

Jag är en torsk på allt som matchar och allt som gör allting lite trevligare. Min resväska och min necessär matchar i turkos, tex. 

Så nu har jag införskaffat mig matchande passfodral + datafodral. De kommer från ett svenskt märke som heter KL och gör allting i äkta läder. De har tusen färger och sen andra artiklar. Jag valde att sätta mitt namn på dem för att det känns som en Dasha-grej. 

Kan detta vara årets första julklappstips från mig – till er? Ja det är det! Perfekt till killar (som jag i vanliga fall tycker är så svårt att handla till…). 

Okej men ni hittar hemsidan HÄR.

Puss då! 

0
gillar

0 kommentarer till “Resa med klass

  1. hur gjorde du så att du fick med ditt namn på produkterna? vill ge ett sånt med mitt brors namn på i julklapp, och skulle köpa det nu via nätet men hittar inte vart man ska skriva in ett namn man vill ha på. kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *