Rosa inredningsdrömmar.

Jag tänkte ni kanske undrar hur våra inredningsplaner går?

Jo men vi har skaffat ett varsitt pinterestkonto och så skickar vi bilder till varann. Jag är ärligt talat helt förbluffad av hur engagerad Douglas är i detta. Jag trodde jag skulle få välja och bestämma allt och han bara skulle rycka på axlarna och bara vilja ha ”de saker som är viktigt för honom”. Hehe, vilket bla är att när vi har fest och folk hemma ska alla få gå inne med skor om de vill. Han vill no matter what ha den enorma nallen på 3,6 m framme i vardagsrummet som han fått av mig. Sen en E N O R M soffa. Liksom inte stor utan en sådan där enorm som man kan ligga-fem-personer-i-utan-att-nudda-varandra.

Men sen nu har han typ fler pinnade bilder än vad jag har? Ska bli otroligt intressant hur denna renovering kommer sluta men här kommer blandade bilder från våra olika konton:

Det här tycker jag är ett smart och fint sätt att förvara glas på. Speciellt när man som jag älskar glas och har väldigt många olika kollektioner.

Sen har vi en kakelugn i den ”inre hallen” idag som ska bli kök. Så jag vill göra något mysigt av kakelugnen. Så jag har en ide av att göra en sådan här plats mittemot kakelugnen och sen även ha fåtölj bredvid kakelugnen. En sak som vi är väldigt överens om är att det ska vara mysigt att hänga och vara hemma hos oss. Många härliga platser för just mys.

Vi vill ha något i neon nånstans. En plan är att ha det i gästbadrummet. Här har Douglas pinnat en neonskylt, vettefan om det verkligen blir denna text…………..

Jag tänker mig kanske något sådant här mer? Eller iaf texten ”I LOVE TACO” eller ”HIPHOP FOREVER”.

Den här har också Douglas pinnat, jag tror det är köksön han gillar här. Vi vill ha en köksö där man även kan sitta och äta i om man bara är 2-4 stycken. Det gör vi alltid hemma hos hans föräldrar och det är så mysigt att hålla det intimt på det sättet.

Här är två fåtöljer som jag gillar!

Som man kanske kan ha i ett hörn eller vid en arbetsplats.

Struktaturer! And lots of dem. Som i min nuvarande lägenhet. När man tror det är för mycket vill vi ha ännu mer. I varenda litet hörn. Som om vi bor i ett slott från 1800-talet. Hehe. More is more and less is a bore!

ROSA. Är riktigt såld på sådana här rosa detaljer i nya lägenheten. Douglas är också ombord. ”Inte för mycket bara” och det är jag också med på. Inte magentarosa utan några puderrosa detaljer. Mums.

Vi är väldigt sugna på badrum i grön marmor med mässingdetaljer men jag vill inte att det ska bli för mörkt. Det får inte känns murrigt och jag är inte så förtjust i mörka färger i hemmet för jag upplever att man blir ”trött” av det.

Får se vad vi hittar för kombination. Har ni några förslag?

Ja men det är nånstans där vi är just nu. <33

0
gillar

6 thoughts on “Rosa inredningsdrömmar.

  1. Om du vill ha mörkt kakel men inte för mörkt, kanske man kan kolla på att kakla ”halvvägs” dvs måla/kakla övre halvan i en ljus färg :)?

    Lycka till med renoveringen!

  2. Det är fint med glasen så men ganska opraktiskt? blir alltid lite fett i ett kök och dammet bygger på ganska fort…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *