Rysk kaviar, serien DNA och drinkar på stan.

TORSDAG:

Douglas ringde mig på dagen och jag hörde på hans röst att han behövde piggas upp med en riktig myskväll.

Så jag köpte hem en massa gott. Det var rödvin och ryskkaviar och ceviche på räkor och ja en riktigt bra kväll vart det. Somnade strax efter Atlas vid 22 och vaknade till en solig fredag.

FREDAG:

Steg upp och lagade bananpannkaka med spenat i till mig och Atlas. Douglas fick sovmorgon. Gjorde denna i ugn och det blev prick lika gott som i stekpannan.

Slängde ihop en lunch på tacosrester vi hade ätit tidigare i veckan. Inte så roligt för er att se men så snabbt och enkelt att göra, godaste snabblunchen ever!!

När vi sorterat klart lägenheten kom Linus på drinkar. Här dricker vi GT.

LÖRDAG:

Så skönt vakna upp till en lördag och inte en söndag? Tre dagars helg, fy fan vad mysigt!!

Vi bestämde oss för att åka ut till Dalarö och äta på Solsidan. De har ju uteservering och serverar både sittande luncher men också lyxkorv med olika toppingar som hummus, hemmagjord coleslaw osv. Det åt vi på stående fot och med avstånd till andra människor då Atlas är snorig.

Gör man något annat än att äta massa god mat om helgerna? Dont think sooooooooo. Här beställde vi hem mat från Surfers.

Avslutade kvällen med ett gemensamt bad med mini me <3.

SÖNDAG:

Denna dag gjordes det inte mycket knop hörrni! Här ligger jag och Atlas i soffan i gästrummet och jag agerar mänsklig bilbana.

Till kvällen lagade jag resterna från Surfersmiddagen och kompletterade med annat vi hade hemma. Skar upp aubergine pch zucchini som jag doppade i ägg, upp på en plåt kryddade med Chayennepeppar och toppade med lite parmesan. In i ugnen på grilläget!

Stekte överblivna edamambönor med sojabönor, shiitakesvamp, färsk ingefära och sichuanpeppar!

Blev så gott. Älskar blanda rester med ny mat.

Padrones stekta jag också upp!

Avslutade tyvärr kvällen med gråtfest utan dess like. Såg en serie som heter DNA på SVT och vill bara säga att ni ska bara se den om ni är hårdhudade bad bitches för det är en dramaserie på åtta delar utan dess like……. Men riktigt bra. Det är en sak som är säker. Den lämnar nog inte obemärkt. Tänker på den hela tiden.

Nä men det var den helgen! Nu är det ny vecka. Mysigt va?

19
gillar

5 kommentarer till “Rysk kaviar, serien DNA och drinkar på stan.

  1. Har också sett den serien, sjukt gripande! Är en riktig softie och såg den nu bara några veckor efter att min son kom så du kan ju tänka dig gråtfesten som infann sig 😛 Tips är också Kalifat på Svt om du inte redan sett, mycket bra den med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *