Saras babyshower och vår nya lgh?!

Vilken vlogg! Vi har en överraskningsbabyshower för Sara och lilla Bonnie hon väntar i magen på hotell Diplomat och så går jag och Douglas på lägenhetsvisning. ÄR detta kanske vår nya lägenhet? Vad tycker ni?

Adlink klänning här.

10
gillar

One thought on “Saras babyshower och vår nya lgh?!

  1. Hej, du verkar vara så sprudlande som person vill jag börja med att säga 😍. Jag såg din senare vlogg och kände bara att jag var tvungen att kommentera. Förutom att den var bra såg jag att ni har en filt / skynke för vagnen när Atlas sover. Jag fick mitt andra barn (3 mån förtidigt) för nästan exakt ett år sedan, han mår prima idag och är som vilket litet barn som helst. När vi var inlagda på neo förra sommaren sa både sjuksköterskor och läkare att ALDRIG lägga över en filt över suffletten och att ALLTID informera föräldrar om man råkar se en sufflett med filt över. Det är alltid jobbigt att informera utan att låta nedvärderande eller ”pekpinnig” men vill bara ha sagt det iaf. Och kanske bra att berätta vidare, du som säkert har många mammaföljare. Du kan googla och läsa vad som kan hända själv men det primära är att det blir enormt varmt i kuren vilket är i vissa fall livsfarligt. Fortsätt som du gör, hoppas ni snart hittat ett nytt bo. Stor kram från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *