Shopping – Miu Miu väska

Ibland får man faktiskt unna sig! Det är okej!

Och denna tjusiga väska kollade jag på flera gånger när den var på fullt pris men kände att vi renoverar och vi ska utomlands i sommar och även hur bra den än skulle passa i både nya lägenheten, på min axel, i Portofino och i St Tropez så kändes det inte som att jag borde lägga pengar på den. Sen kom första rea nedslaget på 30% och jag klämde på den igen…. Men när jag gick in på Schuterman och den nu var nere på 50% så fick den faktiskt följa med hem. Ibland ska man ha lite tur också.

Detta hände i fredags men idag slank jag in igen och då fick jag en väldigt fin present av min älskade pojkvän. Den har jag inte hunnit fotografera än så den får ni se imorrn.

Min blus är från från NA-KD, jeans från Stella Mc Cartney och skor från Ugg’s.

0
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *