Skriket

Längtar tills man kan prata med honom och han förstår. Tills han börjar lyssna kanske man ska säga hehe?

Men ibland är det så jobbigt när han är ledsen. Eller det är väl aldrig nånsin as kul när han är ledsen men vissa gånger då är det verkligen as as as jobbigt, som nyss.

Vi var på stranden här på Dalarö (bara vi två) och när vi skulle gå så vägrade Atlas sitta i vagnen. De va liksom missnöje på helt annan nivå än vad som var rimligt. Men jag behövde ha honom där för hade sand runt fötterna och behövde torka av det innan jag kunde klä på mig skorna, behövde plocka ihop våra saker OSV OSV.

Ni vet när alla vänder sig om och KOLLAR och man vill bara pause:a hela situationen och ta ett djupt andetag men det går inte så man rafsar ihop allting och försöker fly fältet så snabbt det bara går och såklart trampade jag snett på en rot på skogsvägen och då brände tårarna riktigt hårt bakom ögonlocken ska jag säga er…

Men som tur var så hade jag med mig BabyBjörnen så när jag satte honom där blev det bra. Så somnade han där mellan mina bröst och så var allting bra. Men fan vad jobbigt det var där ett tag.

Men nu har jag fått i mig lunch i lugn och ro och en iskaffe och det var all återhämtning jag behövde. Nu kan du vakna lilla älsklingen!

25
gillar

3 thoughts on “Skriket

  1. Måste säga att jag tycker du är en skit bra morsa. I början kändes det som du försökte provocera momshaming så som margaux gör hela tiden. Men är så skönt att se någon sätta sitt barn i första rummet o inte va så mkt ifrån honom. Det kräver sin eloge för jag fattar ju också att pengar har ett stort värde för många, men måste ändå säga att jag är riktigt imponerad av hur närvarande o omhändertagande du är. Grym bra mamma!

    1. Åh men gud blev helt gråtig av din kommentar. För kände mig allt förutom just det igår… Tyckte han va så jobbig och så va man svettig och kände mig bara allmänt sämst som gick till stranden med honom själv… Men jag försöker och gör mitt bästa. Tack för fina kommentaren <3

  2. Har du märkt av separationsfasen ngt som brukar komma vid 8 mån ålder? Har en kille som är lika gammal som Atlas o han gråter så fort han inte ser mig eller pappa, o vill va nära hela tiden i bärsele.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *