Skvallermaraton

I helgen var ju jag och Isabelle i Kungens Kurva (tydligen mitt nya hangout ställe, vem ska med i helgen?) och där finns det något som heter ”Dollar Store” och allting är svinbilligt. Jag och Isabelle gick bananas. Ni som följer mig på Instagram (dondasha) såg säkert bla mina discokulor jag köpte där men imorse insåg jag att allt var SKIT. Speciellt detta med strumporna… Har massor som inte matchar varann. De är alla svarta men de är olika långa, tjocka osv så jag bestämde mig för att göra av mig med alla en gång för alla (började bli väldigt få) och köpa mig ett gäng likadana nya. Så kan jag och Douglas dela på dem. Det… var inte min bästa ide.

Sardinien gruppen är en grupp med mig, Cissi och Cynthia! Min kompis har en krog som heter Bosjökloster 101 nere i HÖÖR och jag vill hälsa på.

 

Jag och Maggan försöker få till en dejt. Men det verkar omöjligt!

 

Jag och Margret försöker få underhållning av varann men ingen levererar <333

 

Imorrn åker jag, Petra och våra män till Åre! ÄLSKAR denna tradition jag och Petra har. Vi har ju kört Åre och RedBull HomeRun typ sex eller sju år i rad nu? Förutom förra året då jag var hemma med mamma <3. Men vi kommer också hänga med Marith, Ida och Granen. Men smarran åkte upp redan igår och har lockat fram solen åt oss. Jag är inte lite taggad på solen om man säger så.

0
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *