Sluta skada er ungatjejer

Varje morgon vaknar jag till med att titta gå igenom Instagram och sedan Twitter

På Twitter läste jag något sorgligt idag… Margret skrev detta: 

…och det högg till i hjärtat. 

Jag har själv varit ung tjej och kämpat mig igenom månader och veckor som varit tunga. Men framför allt så hade jag en period i mitt liv för ungefär 1 1/2 år sedan som var extremt jobbig. Det var mycket som hände, ni vet effekten ”allt på en gång” och all luft gick helt ur mig. Men man lärde sig något av det med. Kom ut starkare än någonsin och startade Helium!

Men ni ska veta att det viktigaste med alla former av svarta hål är att DET BLIR BÄTTRE. 

Livet går vidare. En dag vaknar man och så känns det lite bättre. Lite lite lite bättre. Det kan ta en vecka. Men det kan även ta ett år. För mig tog det nog lite mer än ett år att bli bra. 

Vad jag vill säga är att (citerar Margret) ”Det blir aldrig helt perfekt men det blir bättre”. ”Och vi har varandra”. 

Ni vet att ni alltid kan maila mig och jag försöker avvara ett par timmar i veckan på att svara på alla era mail. Jag önskar att jag kunde åka landet runt och ge er alla som behöver en kram och torka era tårar och berätta att det blir bättre. För det blir verkligen det. Skada inte er. Ha en fin Valborg och ta hand om varandra <3

0
gillar

0 thoughts on “Sluta skada er ungatjejer

  1. Gud va fint skrivet Dasha! Om du orkar och har lust: kan inte du skriva lite mer om vad det va som hände för 1,5 år sedan? Inte utelämnande och privat på det sättet utan mer att “jag trivdes inte på jobbet, hade killproblem, bråkade med en vän, en släkting va sjuk”. Inga detaljer alltså utan mer hur din situation såg ut och varför det ledde till att du mådde dåligt. Jag själv är inne i en fruktansvärd situation just nu och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den. Hade varit så värdefullt att höra vilka livsomständifheter som fick just dig att krascha. Puss och kram och tack för en fantastisk blogg!

  2. Det svåraste är väl alltid att övertyga människor att det mesta faktiskt blir bättre, även om man inte tror det. Jättefint inlägg, vi ska verkligen ta hand om varandra och ta oss igenom olika situationer tillsammans. Ingen är ensam om att gå igenom tunga perioder i livet. 🙂

  3. May I simply just say what a comfort to uncover someone that truly understands what they are discussing over the internet. You certainly realize how to bring a problem to light and make it important. More people must read this and understand this side of your story. It’s surprising you aren’t more popular because you certainly possess the gift.|
    fifa 15 app android http://sara29fywebukrnet.webukr.net/2015/05/07/instant-fifa-coins-terrific-idea-for-fifa-team-millionaire/

  4. Who couldn’t use help in this economy? Using coupons can be a way to make the most of your budget. Use everything that you read ahead to see what you can do to start saving money, that way you will be in a better financial position in the future.
    Coach Outlet

  5. I need your fastest wow gold. I have a smaller kid as well as its wonderful to help you have these individuals concerning as well as go out the entranceway. They appear extremely cute for lots of elements during my cupboard. Thrilled on the subject of our choose.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *