Sol i sinne.

Det är inte svårt att äta nyttigt här ska jag säga er! Allt är så grönt och skönt och så himla gott.

Här åt jag en papayasallad med räkor till förrätt.

Och räkor med broccoli till varmrätt. Ska försöka ta med så mycket inspo jag bara kan till köket hemma i Sverige. Tänk att jag har ett nytt kök när jag kommer hem! Blev helt pirrig i magen av den tanken!

Jag vill aldrig mer resa utan att ha en egen pool på rummet. Så skönt komma hem och fortsätta rasta barnet där i. Skulle varit lite smidigare om han var ungefär ett år äldre och kunde ha puffar och gå ur och i själv så man bara kunde sitta bredvid medans nu måste man hålla han i handen där i (halva är bara 20cm djup andra halvan är 1m) men allt har sin tid osv 🙂

Atlas kikar på blommorna på väg till frukosten.

Överdelen på bilden är en ny bikini från Lindex. Är verkligen besatt av dessa voulanger i bikinis. Plus så fint att ha som topp till shorts eller kjol.

Solisar från Saint Laurent och leokjol hittar ni här, på rea endast 149kr nu! (Adlink)

Mellis på stranden!

Sallad till lunch 🙂

Tränar på att leka i torr sand.

Atlas har verkligen time of his life på stranden. Det är långgrunt och inga vågor så väldigt enkelt att vara på stranden med honom.

Däremot vill han bara vara på den blöta delen vid havet och gillar inte när sanden fastnar på honom vid våra solstolar (den är inte varm) men vi tränar hehe.

Vi har givetvis en UV-dräkt och solhatt på honom hela tiden men här hade han precis vaknat och därför satt i mitt knä under parasollen för att vakna till.

När han sover ligger han i skuggan i bara blöja.

Igårkväll åt jag en Redsnapper som var grillad och det kanske var den goaste fisken jag ätit i mitt liv? För ynkliga 130kr. Och thank god for ipad, tack vare den får vi lätt en timmas middag utan ett endaste pip.

Nu är det morgon här och vi ska iväg till stranden. Ska bara plocka ihop en miljon grejer man behöver ha med sig. Hehe hur i helv kan en sån liten snoris behöva så mycket saker??? Ingen som vet. Ingen som vet.

Puss <3

19
gillar

3 thoughts on “Sol i sinne.

  1. Håller helt med dig, no more resa utan pool i anslutning till rummet? Bekvämligheten! ??

    Kan tipsa om simpuffar från märket Aquarapid. Dom har vunnit ”bäst i test” och rekommenderades av babysim, förstår varför. Kan användas från 6mån. Nu kanske inte du kan skaffa dom under er resa, men som tips till andra mammor här inne! Vår 14 månaders ”simmade själv” med dom, dvs guppade runt i poolen medan vi satt på kanten.(Självklart var vi aldrig mer än 1dm ifrån henne och alltid, alltid, alltid med blicken fäst på henne. Såklart!!) Hon förstod inte riktigt hur hon skulle ta sig fram så hon flöt mest runt vilket var så gulligt! Hon lärde sig även klättra upp ur poolen via stegen och ner i poolen (rumpan först). Så häftigt! Dom gjorde hela semestern för oss! ?
    (Använd inte simpuffar som är trekantiga, dom gör absolut noll för barnets vattenvana och vänder heller inte runt barnet om dom kommer ansiktet ner, vilket dessa runda simpuffar gör som har ett inbyggt flytdon i sig)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *