Spola ner hår i toaletten?!

Superhärligt vlogg och gott recept!!
Måste dock anmärka på att en inte bör spola ner sitt hår i avloppet – det kloggar igen och riskerar att orsaka stopp i toaletten. Detta gäller även sminkservetter, bomull, tops, medicin, cigg, snus och ja allt som inte är toalettpapper eller från kroppen…. Sorry för dålig stämning men det är faktiskt rätt viktigt <3

Fick den här kommentaren igår och är i chock? Jag hade ingen aning om att man inte fick spola ner hår i toaletten! Visste såklart att tops, bomull etc allt sådant är big no no på men HÅR? Aldrig någonsin hört i mitt liv att det kan göra stopp. Då hade jag såklart aldrig spolat ner det! Visst ni detta? Hur visste ni det i sådana fall? Och hur kan jag ha missat om alla visste detta? Ska aldrig mer spola ner hår i toan. Tur jag inte orsakat stopp än då… Ändå gjort detta i 32 år :o.

0
gillar

4 kommentarer till “Spola ner hår i toaletten?!

  1. Jag kommenterade också om att man inte får spola ner hår i toaletten. Jag tror att min mamma har lärt mig det. Jag har en ganska rejäl kalufs och min mamma var alltid nojig för att det skulle bli stopp.
    Om man någon gång har rensat en badkarsbrunn så förstår man att hår inte är att leka med. 🙂

  2. Säkert många som inte vet, men bra att det tas upp. Det kan orsaka stopp i allmänna avloppsledningarna också så vitt jag har förstått. Det tillsammans med allt annat konstigt folk spolar ner. Hörde precis på Nyhetsmorgon att de just behövt ta bort en 5 ton stor klump av grejer från avloppsledningar i Kungsbacka. Folk slänger på riktigt disktrasor i toaletten?

  3. Klänningen från Nelly med volang som du älskar, har du din vanliga storlek eller gått upp en. Är en S (mer nedåt XS än M) i vanliga fall. Klarar man sig på S som preggo 25v eller bör man gå upp? 🙂

    1. Hmmm det är så olika berorde på hur stor man öär i v25. Jag hade gått upp 7 kilo men har en kompis som hade gått upp 15 kilo i v25 så så svårt att säga! Men jag har gått upp en strl. Från s till M i dessa klänningar och kan än idag v32 ha dem 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *