Svara ärligt!! Är jag ensam?

Okej. Såhär är det. Jag är medveten om att detta är ett problem men jag undrar om det är ett allvarligt problem och om det finns fler som mig där ute? 

Om jag har något “på lager” hemma så vill jag bara göra slut på den befintliga så fort som möjligt. Börjar liksom slösa. Ordentligt. Kan pumpa tre, tom fyra gånger på en “tvätt” av tvålen bara för att den lilla jäveln ska ta slut. Så jag kan plocka fram min nya doft. 

Snälla säg jag inte är ensam om sådant här? Det är nämligen samma sak med duschcreme, bodylotion, tandkräm. Ja men ni fattar. Ibland slänger jag tom en halv flaska. VET att det är vidrigt beteende. Men det kliar för myclet för att inte klia, så att säga… 

0
gillar

0 thoughts on “Svara ärligt!! Är jag ensam?

 1. Haha jag är precis likadan. Älskar känslan när man får återvinna en förpackning för att få testa en ny. Trodde i min enfald att jag var ensam. Tur att vi är fler.

 2. Trodde jag var ensam!! Haha! Hatar halvtomma lite smutsiga och kladdiga saker! Vill ha hårda rena fina förpackningar! Allt för att det ska SE snyggt ut också. Så Nej du är inte ensam ❤

 3. Är exakt likadan. Om man är planerad och köper en ny tvål för den andra snart är slut så kan det ju gå en månad tills den verkligen är slut. Så länge orkar man inte vänta!

 4. Ett tips! Jag gör likadant men sparar de gamla halvfulla/tomma förpackningarna till resor. Typ om man ska på en weekend så har jag en nästan tom tandkrämstub med mig:)

 5. Är exakt likadan. Även med mina pengar dagen innan lön hahaha, bara för jag vet att jag har massa pengar coming in vill jag slösa allt som är kvar den 24:e…….

 6. Haha jag gör också det!!! Tex om jag har köpt en ny typ bodylotion som jag är så taggad på att jag knappt kan vänta att få börja använda så slösar jag så inni helvete på den gamla!!

 7. Men guuud vad jag känner igen mig! Så hemskt beteende. Min lösning på det har varit att förbjuda mig själv från att lagra saker. Jag får alltså bara köpa saker när jag ser att det kommer ta slut inom kort, och inte köpa bara för att ha hemma.

 8. Du är inte ensam! Jag gör jämt så när
  Man köpt någonting nytt man vill använda helst på en gång ? Kramis

 9. Vi är likadana här hemma!! Min sambo med och har sedan vi träffats alltid skjutit på att köpa toalettpapper samt tanka bilen tills det är kris- eftersom han menar att man slösar mer på papper/bensin isåfall. Har ju alltid skrattat åt honom men fattar ju nu- är ju likadan fast med tvål, lotion, flingor, smink etc.

 10. Åh vilket fint litet fat, var kommer det ifrån? Och du, du är inte ensam om det där beteendet 😉 här har vi en till som gör samma.

  1. Det är från en butik på Birger Jarlsgatan. Minns en namnet men stor inredningsbutik precis mitt emot “China bank”.

 11. Typiskt östermalms brutte beteende. du och alla dina östermalmare är en av anledningarna till att masskonsumption existerar och folk lider. äckligt beteende av er, så klart de ska vaskas, slaskas och slösas. så trött på er rikemannasnobbar som bara glider runt på bananskal. du har inte ens ett riktigt jobb. arrangera fester och blogga? fuck that, skaffa dig en utbildning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *