Tack för allas input <3.

Tack för allas input angående tider på förskola. Väldigt intressant att höra hur alla tänker och resonerar.

Det var ju just därför jag ville lyfta frågan för att få er input.

Och ang att man inte ska göra annat än att jobba när barnen är på förskolan håller jag helt klart med om. Jag har ju ett udda jobb och jobbar mest hela tiden. Jobbar oftast 1-2 timmar efter jag lagt Atlas och tar ju sällan ”en timmes lunch” dvs rast under dagarna. Men gör allt för att han ska ha det så bra här i livet som möjligt. Och vi är ju väldigt nya på allt som har med förskola att göra och alltid skönt att höra hur andra tänker och resonerar.

Vi kommer göra så att Douglas lämnar 08.00 på mornarna och jag hämtar mellan 14.30-15.00. På vår förskola har de mellis 14.00 och sen går de ut. Tror det blir bra för mig jobbmässigt att jobba dessa timmar. Och hinner jag inte får jag ta igen när han sover. Dock lägger inte Atlas sig 19 som många av era barn verkar göra… I wish! Men han är inte trött då. Vi lägger honom mellan 20.00-20.30. Ibland lite senare t.o.m. och vi har sagt till förskolan att väcka honom efter max en timme på dagen. Men alla barn är ju såklart olika och behöver olika med sömn. Så vi får ganska många timmar ihop på eftermiddagen <3.

Tack för att ni alla tog er tid att svara! Och puss!

51
gillar

5 kommentarer till “Tack för allas input <3.

  1. Hej. Jag har en fråga
    när ni skulle bli gravida var det lätt eller svårt? Var du 32 när du blev gravid? Är själv 30 och singel och är orolig för mina chanser att bli gravid. 🙁

  2. Hej! Såg att ni hade en möhippa på Bomans Hotell i Trosa. Kan du berätta mer om upplägget? Jag behöver inspo till en kommande möhippa nämligen! Blev det fest där på kvällen sen?

    1. Hehe nä de finns zero fest i trosa!! Vi hade en högtalare med oss och hade fest själva i ett av rummen. Rummet EROS ligger i egen byggnad så det blev toppen där.

  3. Vår dotter är 2,5 och det är först det sista halvåret som hon somnat mellan 19-20. Hon började på dagis vid 16 månader. Så det kommer kanske bli en bättre rutin när han kommit in i förskolan lite mer och han behöver sin sömn (vår dotter var på tok för nyfiken för att somna men nu märker vi att hon behöver det) men som du säger, alla är vi olika och kräver olika sömn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *