Tacoshelgen!

FREDAG:

Wiiiie! Bästa fredagen började med sol och frukost för Softgoat och Michaela Forni som designat ett gäng tröjor för dem. Klicka på länken för att kika in dem!

Jag klickade hem denna skjorta i cashmere direkt. Hur fin? Och jag är så fruktansvärt trött på alla skjortor jag har (bott i dem i 6 månader nu ju pga så lätt att amma i) så detta var ett givet tillval till min garderob.

Petris va där! Och jag hade keps på mig för att…

…jag skulle till JenniferBangerhead och föna håret inför helgen.

Sen skulle jag äta lunch med en kompis och blev så glad att jag hittade ett bord i solen och skickade denna bild till henne. Men sen kom vi på att sitta mitt solen med bebisar är sämsta idén ever hehe så vi var de enda som satt inomhus och åt.

Efter lunchen tog jag en kaffe med Zolle <3

När klockan slog 17 mötte vi upp Pappa DouglasHallwylska och hans kompanjon Andreas. Sen blev det en stillsam kväll hemma. Jag somnade innan klockan slog 21. Hehe.

LÖRDAG:

Hoppade upp med Baby klockan 07. Var i chock att han sov till 07. I chock och överlycklig såklart. Allt efter 06 är happy times. Tog på oss powerwalk kläder och gick på en nästan tre timmars promenad.

När vi kom hem gjorde vi oss i ordning och gick ut för lunch.

Trillade in på ett ställe som hette Slice Of NEW YORK. Så goda pizzor! Overkligt goda! Nästa gång jag är bakis blir det helt klart en hel pizza härifrån.

…tog en selfie och insåg att jag måste tömma mina porer i ansiktet. Eller är jag torr? Något var lite vajsing med sminket i alla fall.

På kvällen kom våra vänner Jonas och Stephie över till oss på tacos! Älskar tacos. Varför bjuder man aldrig på det när man har gäster?

Godaste grejen och så äter man länge. Underbar kombo!

SÖNDAG:

Mysdagen! Vi vaknade, lekte och sen somnade han i min famn. Då vart jag serveras ostmackor och kaffe. Lyx!!

Sen åkte pappa iväg till sin söndagsfotboll och vi tänkte komma och kolla men halvvägs dit blev det dålig stämning så vi fick stanna till och amma inne på Hemköp. Tur att det finns bänkar lite här och där i stan!

På kvällen kände vi för tacos igen! Ja jag älskar verkligen tacos. Och så var även denna helg slut. <3

14
gillar

3 kommentarer till “Tacoshelgen!

  1. Åhh satt precis och tänkte på hur sugen jag var på tacos så såg jag detta!! Måste nog ringa min kille och styra om kvällens middagsplaner…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *