Tandhygien.

Alltså jag såg ett klipp på internet igår, tror det var i flödet på FB. Att 1/3 av dagens ungdomar hoppar att borta tänderna VARJE DAG.

Blev mörkrädd? Borstar de varannan dag? Hur kan man misshandla sin mun på det viset? Jag inte bara borstar tänderna varje morgon och kväll utan jag använder även tandtråd både morgon och kväll. Eller Plackers kanske det heter men det finns ju massa olika märken på dessa grejer att ha mellan tänderna men ni vet hur mycket grejer som fastnar där var? Allts jag skulle säga mer än det man ”borstar bort” om vi pratar mat dvs. Där kan det ju verkligen fastna lite. Alltså urk. Tanken på att folk inte tandtrådar får denna gravidkänsliga att på riktigt få kvällningar. Om man har dålig andedräkt beror det ofta på just denna grej. Att man inte tar bort matrester mellan tänderna. Så för er som läser denna blogg men inte gör det… Please. Börja med tandtråd. Gör världen till en trevligare plats <3.

13
gillar

3 thoughts on “Tandhygien.

  1. Hej <3 Hur är bebis i magen aktiv hos dig? Vår bebis sover mest hela dagarna i magen och börjar det sparkas sent på kvällen och nästan hela natten… haha. Undra om han får samma tider ute i världen oxå <3 Sen undrar jag om ni lyssnar mkt på musik osv hemma? Tror du att det gör bebis mer ljudtålig? Vi har på musik dygnet runt nästan och jag hoppas det gör honom mindre ljudkänslig… TACK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *