Tjo från kräkstugan

Ja hej på er från sjukstugan. Var SÅ svag i torsdags. Men tryckte in ett Barryspass. Trodde jag bara var trött för sovit riktigt dåligt hela veckan. Eller jag personligen skulle kunnat sovit bra men Atlas har sovit oroligt. Kanske pga flytten och allt nytt i hans liv, nya parker ny öppna förskola osv osv.

Sen natten mellan torsdag och fredag vad jag helt öm i hela kroppen. La mig i sängen strax innan åtta och skulle se nya säsongen av Gåsmamman men somnade efter halva avsnittet… Bokade av hela fredagen och sa att Douglas fick ta Atlas för jag behövde sova. Här trodde jag fortfarande att det var den dåliga sömnen som hade gjort att kroppen sa ifrån. Men när jag vaknade vid 09 var det feber och jag mådde så illa… Resten är historia för jag antar att ni vet hur en vinterkräksjuka utspelar sig ;-)))).

Douglas tog med Atlas till Dalarö i lördags så jag fick vara ifred och vila upp mig. Men jag spydde inget mer förutom på fredagen. Så igår var jag okej men svag för inte ätit något på ett dygn? Eller mer? Sen kommer de hem på kvällen och vi känner att Atlas från ingenstans blev en så grinig pojke? Kollar tempen och javisst där ligger han med 39 graders feber. Natten var faktiskt helt okej ändå. Tre/fyra uppvak men inga långvariga utan lite gnälliga så ville han vara nära (han sov med Douglas och jag i soffan så jag fick sova ut). Nu hämtade jag lillen som får vara med mig i soffan så DOUGLAS får sova ut. Fars dag och allt! Vi skulle egentligen åkt ut till Dalarö och firat med massa pappor vi tycker om men känns som vi får ställa in tyvärr. Undra hur vi ska göra denna sjukisdag mysig för våran pappa ändå. Ska försöka hitta på något här hemma <3.

11
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *