Tror ni han kommer bli arg?

Vi har ju ett gäng såna här collagetröjor hemma (om det är någon som missat så är Pandy min killes företag) och de har arbetskläder de arbetar i.

Jag snodde den här för ett tag sen. Eller jag tar en då och då det är ju ett gäng som går på rullians här hemma för de hamnar i tvätten osv. Men den har varit så stor nertill. Typ idag är jag ju bara hemma och packar upp och fixar och vill ha mjukisar på mig men den är så stor så känns “tung” och så kände jag bara NÄ nu klipper jag av den. Och den blev perfektion! Väger typ 40% mindre pga är kortare och utan den stora mudden nertill. Gick från att vara en favvomjukiströja till typ major inspiration till att vilja klippa av massa långa tröjor som känns “tunga”.

Vad tror ni om det? Är det en bra idé och tror ni Douglas kommer bli sur? Hehe det tror iof inte jag. Han är ganska cool. Undra om han ens kommer märka det?? Han skulle ju definitivt märka om han satte på den på sig själv men vi får se. Lovar uppdatera ikväll vad han sa när han kom hem ;-).

22
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *