Två middagar på en kväll.

Igår vankades det eventtorsdag. Först bjöd Forni in till en Italiensk middag tillsammans med Triwa. De har lanserat armband. Man älskar ju när man får sitt namn ingraverat i grejer. Nu var det iof bara initialerna men ändå. Jag ÄLSKAR sådant. Vill ha mitt namn på allt. När jag köper ett lantställe vill jag ha en grind med mina initialer. Vill typ ha mina initialer på alla mina kläder när man blir äldre? Känns som en gullig tant som har sådant på sina kläder.

Enda jag inte vill sätta mitt namn på är i form av tatuering på mig själv. Det känns inte så glatt.

P1210257 P1210258 P1210260  P1210276 P1210280

 

 

Sedan hoppade vi in i en taxi genom ett regnigt Stockholm och åkte till Odenplan för att äta på en av mina favoritkrogar, YUC.  Det var nämligen Linda Hallberg som precis lanserat sina nya fransar tillsammans med GabbiSweed Lashes. Jag älskar att det är så många människor i min närhet som är entreprenörer. Som driver egna företag. Människor i min närhet är så otroligt duktiga. Jag är riktigt sugen på att dra ihop någon form av entreprenörsklubb vänner och bekanta emellan. Att man en gång i månaden äter middag ihop och bara snackar om vad man gör, byter erfarenheter, hjälper och stöttar varann. Nedan ser ni bild på Paris och Andy som är en annan kompis till mig som driver eget företag.

 

 

P1210284 P1210285 P1210287  P1210294    P1210301

0
gillar

0 kommentarer till “Två middagar på en kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *