Utflyttade och hur man får kärleken att hålla.

END of an freakin’ era.

Så känns det. Jag har gjort en väldigt känslosam vlogg av hela flytten som förhoppningsvis är klar imorrn. Men nu kan jag äntligen andas ut… We are out. Men incheckade på Clarion Sign som är vårt hem de närmaste två veckorna.

Mysig utsikt va? Nu ska jag duscha av mig den här flytten och sen kryp ner i sängen och kolla på film med min älskade pojkvän. Han snackar om Jurassic Park vilket inte riktigt är min genre men jag tror inte jag varit jätteenkel att leva med under denna flytt så han får verkligen välja film ikväll.

Ni vet att det är det ett förhållande går ut på va? Jag tror att det är just det som är hemligheten för att få det att funka. Kompromissa och göra saker för den andra h e l a t i d e n.

Då kommer man en riktigt god bit på vägen till forever <3

0
gillar

En kommentar till “Utflyttade och hur man får kärleken att hålla.

  1. Åh jag (eller vi) är också mitt uppe i en flytt. Min sambo jobbar borta heeeela tiden känns det som så jag packar och packar själv här hemma, är gravid i vecka 27 så det börjar bli riktigt tungt. Vi ska flytta in i huset samma dag som vi ska vara ute ur vår nuvarande lägenhet så vet inte hur vi ska få ihop det med flyttstäda och logistiken. Phjuuu vad jag ska njuta när detta är klart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *