Vad kan du göra för att hjälpa människor i din omgivning?

JAHAPP då vart man gräsänkling mitt i dessa kritiska tider! Nej jag skojar faktiskt. Känner mig inte kritisk. Hur känner ni? Jag respekterar Covid-19 men jag är uppfostrad med att man:

1) inte pillar sig i ansiktet om man inte precis tvättat händerna noggrant

2) tvättar händerna efter att man varit utomhus, INNAN maten (även om man bara varit inne), efter maten osv osv.

Och jag är ärligt lite glad att alla andra börjar tänka i dessa banor med. Bättre sent än aldrig. Men jag är inte orolig för att få viruset. Får man det så får man det. Däremot har jag handlat hem lite grejer så man kan vara på den säkra sidan. Bla en hel del vin för ärligt om det blir någon lockdown, i tex en månad tänker jag inte ha ett tråkigt liv.

Jag har även skrivit ut på min insta till alla mina vänner, ifall någon behöver hjälp med hämtning/lämning/barnpassning så är alla ungar välkomna att vara med oss. Undra hur många man skulle kunna bolla? Jag skulle nog lätt kunna bolla 4-5 stycken. Beroende på ålder kanske. Är de + sju år så lätt 7 stycken. Men ett åringar. Hehe max tre då kanske? Hur skulle vi sova alla i vår lilla hotellsäng! Tur Douglas är bortrest denna helg (svensexa) så då får vi nog lätt plats jag och i alla fall tre ungar i sängen. Trångt men mysigt.

Tänkte även gå förbi får lägenhet och sätta upp en lapp i hissen, ifall det är någon äldre där som har svårt att gå och handla själv så hjälper jag gärna till med det!!! Fundera på vad ni kan göra för era medmänniskor. Tänk såhär, ”it takes a village” och så börjar vi leva så!

SKÖNASTE gympaskorna ever med inbyggd klack finns HÄR.

Skjorta HÄR.

35
gillar

6 kommentarer till “Vad kan du göra för att hjälpa människor i din omgivning?

  1. Bra initiativ, har sett det mkt på Facebook med där man erbjuder varandra hjälp!
    Men det där med att du inte pillar dig i ansiktet om du inte tvättat händerna innan, nja du gör det massor i dina filmer och tar på kamera/mobilen emellan! Kanske omedvetet men prova att räkna så får du se! 😉

    Kul att se lägenheten och med alla FÄRG!

  2. Men så fint att du erbjuder dina nära och folk som behöver hjälp i dessa tider❤️Hejja dig🥰❤️

  3. Följer lite andra större bloggare, men du är den enda som uppmanar till att tänka och hjälpa andra ❤️ !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *