Valborg comin up.

Jag sitter just nu och funderar på om jag ska göra ett superlångt “Min helg i bilder” inlägg till er sol innefattar både helgen och hela Valborgshelgen eller om jag ska dela upp det åt er.

Medan jag funderar på dessa viktiga livsfrågor sitter jag även på Bangerhead och får håret fixat inför ikväll. Vi ska nämligen hem till en kompis och fira Valborg. Kika på en majbrasa och grilla. Fira in våren helt enkelt. Hoppas solen kikar fram i eftermiddag. Hur firar ni Valborg? “FIRAR” ni eller ska ni inte göra något speciellt? Var försiktiga med alkoholen. Många unga som har sina första fyllor på just Valborg. Undra varför det är just Valborg? Jag vet att jag hade min men är glad att jag redan då kände på kroppen när det var tillräckligt. Alltid varit duktig på att sluta i tid. Inte roligt vara sådär full så man inte kommer ihåg någonting eller somnar i en buske. Nej fy för kallt för det idag också. Så pass på! Ni kommer ha roligare om ni är med och fattar allting än inte fattar någonting för ni druckit för mycket. <3

0
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *