Vår resevagn – Yoyo

Resevagn! Tydligen extremt hett ämne. Jag fattar ju det, vilken är bäst? Ingen vill köpa fel för de kostar ändå runt 4000-6000 kronor.

Men vi valde en Yoyo enbart pga ryktet på stan. Typ alla jag känner jag en sån och är as nöjda. Och sen tycker jag halva stan går runt med dessa hemma i Stockholm. Dvs de använder den till vardags och inte bara till resor.

Vad är min åsikt då? Den är ju verkligen en 1/10 av min UppaBaby hemma. Så att packa in och ut den är SÅ smidigt. Den väger verkligen ingenting och trots sina mini hjul är den lätt och skön att köra/svänga med.

Dock känns den mycket billigare än min andra vagn. Speciellt när man ska “vagga” Atlas. Ni vet dra vagnen fram och tillbaka. Då blir det lätt att den blir lite baktung så hjulen framtill släpper lite och det blir ett “dunk” när de slår i marken igen. Man lär sig hur man ska göra istället men det irriterar mig. Och sen är ju uterummet under vagnen… Nästintill obefintligt i jämförelse med min UppaBaby. Där finns det ju overkligt mycket utrymme och det är något jag verkligen uppskattar i en vagn.

Vi köpte även till en “fot del” för 400kr och då kan han ligga raklång där i, i all fall något år till. Plus en dyna som gör att det inte blir lika svettigt i vagnen. Den är jag mest nöjd med! Den känns verkligen sval och det har varit riktigt varmt på denna resa.

Så vad får Yoyo-vagnen för betyg av mig? Helt klart 4/5 möjliga. Det är en riktigt bra RESEVAGN. Men den kommer aldrig ersätta min älskade vagn hemma.

13
gillar

7 kommentarer till “Vår resevagn – Yoyo

    1. Försöker alltid svara men med bebis (och på semester) kanske det tar lite tid <3 hoppas du fick svar på dina funderingar?

  1. Hej och tack för en superbra blogg, älskar att läsa den! Så personlig och kul.

    En fundering: dynan ni har till, är det babyzen eller är det något annat märke? Upplever också att det blir lite svettigt med den befintliga dynan!

    1. Undrande också vilken dyna det är! Men jag tog bara den sommardyna jag har till min Bugaboo och flyttade över, funkar bra det med så det är ett tips!

  2. Den bästa all around-vagnen är Babyjogger City Mini Gt. Tar hög maxvikt (22 kg) och är lång i ryggen, så man kan ha den läääääänge. Är dessutom liten och smidig att resa med, men gör ändå inte avkall på stötdämpning, hjul och varukorg ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *