Vart kommer kondompapret ifrån?

Så mycket jag borde göra just nu när Atlas sover men plumsade ner i soffan så tung. Vet inte men vissa dagar har man bara så mycket mindre energi än andra? Kanske vädret idag känns som att det ligger regn i luften. Jag ligger här och tänker på lite grejer.

1. Så störigt att Mathem kom så sent igår (skulle komma mellan 18-21 kom givetvis 21.20) så jag slängde in alla varor lite snabbt i kylen och skafferiet och imorse såg jag att jag glömde påsen med allt som skulle in i frysen…. 8 laxfilebitar och två påsar anamma vegofärs. Färsen var bara att slänga den va typ varm. Men laxen hade tinat men var fortfarande kall så den slängde jag in i kylen och så får jag tillaga den ikväll. Men 8 bitar?? Its a lot. Får se vad jag kommer på för variationer. Ska ju äta middag ute imorrn tom. Men men.

2. En annan grej var att jag gick precis förbi ett uppbrutet kondompapper och började fundera. Vart kommer det ifrån, egentligen? Har personerna i fråga haft sex utomhus? Eller i en bil? Eller hemma och skickat ut förpackningen genom fönstret? Vad tror ni? Jag tror på bil mest av dessa teorier? Eller har ni någon annan?

3. Nu ska jag nog ta och blunda lite här i soffan innan lilla monstret vaknar till. Puss och hej!

12
gillar

2 thoughts on “Vart kommer kondompapret ifrån?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *