Vårt nya hotell, Papaya Playa Project.

För en vecka sedan flyttade vi in på Papaya Playa! Bytte bort det sistbokade hotellet för det låg lite off.

Om ni åker till Tulum måste ni helt klart besöka deras beachclub för maten är… perfektion. Deras mixed ceviche och sahimi tuna är beyond perfektion. Smälter i munnen. Man behöver inte ens tugga. Smakerna gifter sig så fint i den havssalta luften.

 

Här är utsikten från vår bungalow. Att vakna och somna till havets vågor är som massage för min själ. Douglas tjusiga badbyxor var en av luckorna från julkalendern och kommer från OAS.

 

Varje lördag är det en fest på vårt hotell. Kommer ca 400 pers och så spelar de deep house. Förra helgen spelade Solomon.

Om ni tittar noga så ser ni Fred Flintaborden på den här bilden.

Hehe jag är medveten om att detta ser lite spooky ut? Kan inte komma på vilken film dessa hus påminner om men detta är några av de stora bungalowsen.

Fräknarna är äntligen här!

 

Här har jag en färgglad bikini på mig från Marie Meili.

Här är utsikten från vår lilla terass.

Jag har ett linne på mig från Lou in Love på bilden.

 

0
gillar

3 kommentarer till “Vårt nya hotell, Papaya Playa Project.

  1. Hej!
    Blir himla glad när jag klickar mig in här och läser! ? känns alltid lite peppigare oavsett om man läser om sol och sand mellan tårna eller en dag på kontoret. Alltid lika glittrigt ✨

    1. Hallå! Alltså det finns verkligen billigare och dyrare alternativ. Men i snitt låg alla våra middagar på ca 1000-1500kr för två personer. Då tog vi alltid in en lite finare flaska vin. Inte den dyraste men en pinot noir. Men då snålade vi INTE. 2-3 förrätter och 2 varmrätter. Lunch ca 100kr per person. Och frukost ungefär samma om man tog en äggrätt med avokado typ. Men en färskpressad ”grön juice” eller smoothie kostar också ca 80-100kr.

      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *