Veckans planer

MÅNDAG:

08.30 – Fota med Lisa
11.00 – PT
13.00 –  Fransar
14.00-15.00 Blogga
15.00 Träffa Håwi i parken med Atlas och leka tills kvällen. Tänkte även vlogga idag. Börjar nu! Något speciellt ni skulle vilja att jag tog upp? Eller visade?

TISDAG:
Brunch som Polhem bjudit in till och sen kommer mamma och ska vara med oss hela dagen och vi ska gå igenom Atlas alla rutiner.

ONSDAG:
Här ska jag jobba undan en del. Kvittoredovisningsdag bla och träna PT. Sen ska det packas och förberedas för…

TORSDAG:
SEMESTER. Och inte vilken semester som helst utan en kärlekssemester bara jag och Douglas. Därför jag ska göra en stor överlämning till mamma. Hon brukar ju hjälpa mig med honom så jag får jobba lite någon timma här och någon timma där men nu är det första gången hon ska honom i flera dygn. Vi åker tidig morgon till Cannes!

FREDAG:
Här ska vi bara sola, bada och sova och läsa bok. Jag är så sugen på att läsa en bok i tystnad. Och dricka champagne. Bli lullig på dagen och kunna lägga sig ner i solstolen och somna till om man känner för det.

LÖRDAG:
Copypaste på fredagen. Nothing more nothing less.

SÖNDAG:
Åka hem till vår älskade ängel. Förstår och är väl medveten om att jag nog kommer sakna Atlas väldigt mycket men vi känner att vi behöver denna resa som par. Så enkelt att man glömmer bort varann och allt vad romantik heter under småbarnsåren.

 

51
gillar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *