Veckans podcast – Sommarflört

Veckans podd handlar om sommarflört och jag avslöjar om mina sommarflörtar jag haft genom åren. Med tanke på att jag säsongat ganska mycket blir det lätt så. Att man träffar någon och sen när sommaren är slut så måste båda resa hem och oftast är det inte på samma ort.

Och för er som inte lyssnat på våran podd än, gör det. Ni kommer inte ångra er. Jag lovar! Den är varm och ärlig och vi bjuder på väldigt mycket mer i den än i bloggen. Eftersom man ofta glömmer bort att det inte bara är jag och min bästis som sitter och snackar skit <3

Ni hittar den som vanligt HÄR eller på Itunes om ni söker på ”Michaela och Dasha’‘.

0
gillar

0 kommentarer till “Veckans podcast – Sommarflört

 1. Heeej Dasha!
  Jag började att plöja igenom era podds i slutet på förra veckan och damn i like it! Ni är ju hur sköna så helst och ditt skratt är så jäkla underbart!

  Keep up the good work! Ser fram emot fler avsnitt.

  Kramar Linda, snart 27 😉

 2. Heeej Dasha!
  Jag började att plöja igenom era podds i slutet på förra veckan och damn i like it! Ni är ju hur sköna så helst och ditt skratt är så jäkla underbart!

  Keep up the good work! Ser fram emot fler avsnitt.

  Kramar Linda, snart 27 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *