VINN ÅRETS GOODIEBAG till ett värde av 5000kr

Hej hej. Som jag nämnde för ett tag sen ska vi ha en supertävling. Det enda ni behöver göra är:

– Skriva ett inlägg på eran blogg där ni länkar till min blogg och skriver att ni är med och tävlar om ”årets goodiebag” hos mig. Använd gärna bilden som visar alla produkter. Kommentera detta inlägg med eran bloggadress samt mail! Glöm inte mail.

– Har man inte en blogg går det bra med instagram/twitter/facebook också. Då får ni skriva en kort beskrivning på varför ni förtjänar denna goodiebag i kommentarsfältet. Glöm inte eran mail!

Från BANGERHEAD:

– Moroccanoil

– Hårspray från Sebastian RE SHAPER

– Handtvål från Molton Brown

– Tweezer från Bangerhead

Fitnessnudlar från Fitnessguru!

– Ni vet nudlarna som innehåller 0 kalorier.

Från min privata samling. Min favorit doft!

– Victoria Secrets doft ”Love Spell”.

Från MAKEUPSTORE:

– 4 ögonskuggor

– 2 blush

– bronzer

– 3 olika täckstift som heter COVER ALL MIX (som jag älskar!)

– Handkräm

– Ögonbryns skugga

– läpp-treatment i 3-steg

Från LORELAFAMILJEN <3

– Texture dust

– SUPER dust

– Schampo

– Balsam

– Hårinpackning/repair

– Hårolja

Hörlurar från Urbanista

Guldigt armband från GOOD WORK(S)

0
gillar

0 kommentarer till “VINN ÅRETS GOODIEBAG till ett värde av 5000kr

 1. Instagram: jnorrngard

  Varför jag förtjänar denna goodiebag är för att jag har inte haft råd att unna mig saker på jag vet inte hur länge. Skulle vara underbart att få ta del av en sån här fantastisk goodiebag. Hoppas jag vinner!!!

  /Jessica
  Norengard@gmail.com

 2. Instagram: annispanniiis
  Hej Dasha!
  Alla vill väl vinna, men jag vill nog mest vinna för att det är så tråkigt med alla Ö&B tvålar/schampon och Isadora sminket i badrumsskåpet och det hade vart roligare med lite lyxprodukter som man har drömt om att få äga någon gång här i livet.
  Din blogg får en alltid att glittra av glädje så jag hoppas att du bloggar tills du blir gammal och grå haha! 😀
  Kram Anna

 3. Instagram: @paulinaeleonore
  Facebook: Paulina Månsson

  Här kommer min kick-ass motivering: Sminket från MUS gör så jag slipper använda de största solglasögonen när jag ska ut bland folk, håret kan jag stolt ha nedsläppt och nudlarna (+lite träning) gör mig bikiniredo! Doften får både killar och tjejer att vända sig om efter mig. Kan också vara för hörlurarna som kommer spela goa beats, folk störs sig ju på när man hör ut genom lurarna…
  Med dessa grymma saker kommer jag alltså vara helt redo för sommaren! Solklart!

 4. Instagram: @paulinaeleonore
  Facebook: Paulina Månsson

  Här kommer min kick-ass motivering: Sminket från MUS gör så jag slipper använda de största solglasögonen när jag ska ut bland folk, håret kan jag stolt ha nedsläppt och nudlarna (+lite träning) gör mig bikiniredo! Doften får både killar och tjejer att vända sig om efter mig. Kan också vara för hörlurarna som kommer spela goa beats, folk störs sig ju på när man hör ut genom lurarna…
  Med dessa grymma saker kommer jag alltså vara helt redo för sommaren! Solklart!

 5. Hej gud vilken super roligt tävling!
  Jag har länkat på min twitter , @Linneadonaldson 😀
  Min mejl: li_nea@live.se

  Hoppas på vinst! 😀
  (ps tack bästa Dasha för en underbar blogg!)
  // Linnea

 6. Vilken härlig goodiebag! Jag är gravid i sista månaden, svullen, hormonell och såå trött på att vänta på vårt lilla mirakel. Bagen skulle vara en ljuvlig uppiggande present!

 7. Jag är med!

  Även om jag bara är 11 år så är jag med för att jag vill vinna sakerna till min storasyster. Hon älskar din blogg och läser den varje dag osv. Det var hon som visade mig tävlingen men hon tänkte inte vara med och tävla för att hon trodde ändå aldrig att hon skulle vinna. Hon är guldvärd och jag älskar henne jätte mycket, därför vill jag vinna.

  Min blogg: thelmas.webblogg.se
  Min mail: thelma.lindberg-grandin.elev@brunnsskola.se

 8. Jag har ingen blogg osv. men vill så gärna vara med och tävla. Jag vill vinna för att jag alltid har velat makeupstore sminket men inte haft råd att köpa det, sen vill jag även ge mamma lite fina saker som fyller år snart. Hon förtjänar det så mycket, för hon är världens bästa mamma! Jag vet hur glad hon hade blivit..Jag älskar att se andra bli glada! Men jag håller tummmarna nu 🙂 Kramar

 9. Jag är sååå med!!!!
  Min motivering lyder följande: jag är en riktig skönhetsjunkie men olyckligtvis är jag även en fattig student… Därför hade det varit himmelriket att få vinna denna underbara goodiebag fylld med saker som man suktar efter men inte kan köpa då det är andra livsnödvändiga saker som måste prioriteras. Ha en bra dag! Och här kommer mitt twitterinlägg: https://twitter.com/mwesteson/status/329552958717034497

 10. Hej dasha!
  men alltså !! hur motiverar man att man är värd något sånt här amazing? säger att man inte kan överleva utan alla dessa fantastiska produkter? Inte sant. klagar över att man är en fattig student? 70% av alla här är väll det. ljuger ihop en snyft historia? genomskådas lätt. nej, jag vill vinna denna goodiebagen för att jag har kämpat väldigt mycket med det inre det här året. klippt av mitt hår, lagt pengar på vin och exotiska destinationer, levt i en ryggsäck och använt samma svettiga t-shirt, rasat ihop och lappat ihop, en del. det inre har fått sitt men det yttre – not so much. (inte bra för balansen)ALLA dessa produkter hade hjälpt till med detta. skulle vara så fint att få lite hjälp med att reda ut den stora tova som nu är mitt hår. med lite sommarmusik i lurarna och nudlar i magen så är vi hemma.

  (felicia.nordlund@hotmail.com, twitter – @FeliciaNordlund)

 11. Jag älskar att träna till hög musik, men mina hörlurar gick sönder i förrgår. Mitt hår är ett enda trassel för jag har inte haft råd med den där Morrocanoil som alla pratar om. För några veckor sedan fick jag en allergisk reaktion i ansiktet och har inte fått sminka mig förrän nu. Jag har använt samma parfym sedan jag var 15 och sminket från Make Up Store är i mina färger. Alla mina pengar har jag spenderat på en resa till Barcelona om tre veckor och då vill jag vara så satans jävla snygg! Och det kommer jag vara om jag vinner.

  P.S,
  Älskade din och Michaelas senaste pod. Älskar alla era podar. Ni är så kloka och fina.

  Kram
  Julia

 12. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Jag har ingen blogg så jag är med ifrån Twitter
  Jag tycker att jag förtjänar goodiebagen för att mitt smink består av H&ms smink vilket har gjort så att min hy har blivit hemsk och fattiga studenten som jag är har jag inte råd med bättre smink men om jag skulle vinna goodiebagen skulle det bli en bra start för bättre hy eftersom att vi alla vet att MUS smink är superduper bra! Min andra anledning till varför jag är med på tävlingen är för att mitt hår ser ut som en frizz boll även om jag har slutat platta och locka mitt hår… Men nu försöker jag att rocka mitt lockiga hår helt all natural men det ser fortfarande frizzigt ut (även efter klippning) så det skulle vara suveränt att få testa loréals produkter och boosta mitt hår!

  Min twitter är @mmerveOzcelik
  Ha en bra dag!

 13. Jag vill gärna vara med och tävla!
  Jag har ingen blogg så jag är med ifrån Twitter
  Jag tycker att jag förtjänar goodiebagen för att mitt smink består av H&ms smink vilket har gjort så att min hy har blivit hemsk och fattiga studenten som jag är har jag inte råd med bättre smink men om jag skulle vinna goodiebagen skulle det bli en bra start för bättre hy eftersom att vi alla vet att MUS smink är superduper bra! Min andra anledning till varför jag är med på tävlingen är för att mitt hår ser ut som en frizz boll även om jag har slutat platta och locka mitt hår… Men nu försöker jag att rocka mitt lockiga hår helt all natural men det ser fortfarande frizzigt ut (även efter klippning) så det skulle vara suveränt att få testa loréals produkter och boosta mitt hår!

  Min twitter är @mmerveOzcelik
  Ha en bra dag!

 14. Bästa tanken med årets goodiebag, I’M IN!
  Blogg: http://www.vicckys.forme.se + twitter
  Hotmail: viktorialuise@hotmail.de

  Motivering, ja jag är ju förstår inte bra på sånt. Hela goodiebagen är ju helt kickass bra, så det är bäst jag försöker.
  Har ju tänkt att komma igång på riktigt med min träning så det vore ju bra med de nyttiga nudlarna till dieten, samt när jag är ute och springer, så tar jag på mig de gröna hörlurarna och springer snabbar en ”Bolt” han själv. På kvällen när jag känner mig lite extra frisk och kry och ska gå ut, så tar jag och sminkar med med de grymma mac produkterna, samt att jag stylar mig med de andra produkterna. Med allt i goodiebagen kommer jag vara så sjukt redo inför sommaren, garanterat.

 15. Jag deltar gärna i tävlingen! Vore kul att vinna eftersom att det ofta känns som att de ”större” bloggarna vinner, antagligen bara slumpen men ändå lite segt.
  Jag tycker att jag borde vinna eftersom att jag skulle ha stor användning för produkterna, tränar konståkning 6 dagar i veckan och tävlar i eliten, sminkar oss till tävling och de ”dyrare” produkterna är offtast bättre så skulle så himla gärna vilja vinna det. Mitt hår blir enkelt frissigt och känns ofta tråkigt och tungt, länge suktat efter maroccanoil men den kostar en del så det är inget jag kan spontanhandla på det viset. Behöver ofta äta något snabbt mellanmål innan träningarna och har det ofta stressigt och då vore dessa ”fitnessnudlarna” helt perfekta!

  Tycker att hela goodiebagen är fantastisk, mycket generöst utav dej! Många fina produkter och saker som man funderat på att köpa under en lång tid!

  elsa.spenninge@hotmail.com

 16. Instagram: missmoalundgren. Följer din härliga blogg, hittade din fantastiska goodiebagstävling när jag låg och väntade på akutmottagningen efter en olycka under en löprunda inför marathon i maj. Efter 12 timmars väntan, röntgen och läkarundersökning konstaterades att jag fått två stressfrakturer i knäet. Helbensgips, smärta, kryckor och sjukskrivning i två månader. Vardagen är allt annat än glamourös, din underbara goodiebag kommer förgylla min vardag och kommer garanterat påskynda min läkning! Tack för all inspiration du ger mig! Mvh Moa.lundgren85@gmail.com

 17. Jag är med i tävlingen om denna superfina goodiebag, vore så himla kul att vinna alla dessa grymma produkter nu såhär till sommaren, som en liten belöning efter allt slit det här skolåret!

  bloggadress: tovamelin.forme.se
  mail: tovis_idol@hotmail.com

 18. Är med och tävlar och skulle bli överlycklig av att vinna detta då jag nu mot våren och sommaren gärna vill lukta gott, se fräsch ut och bli lycklig av alla sommarplågor!! @enordstroms på twitter, emma.nordstrom@live.se

  Håller tummarna!!

 19. Skrev på fb 🙂 vad säger man för att förtjäna detta pris? jag vet inte. Jag skulle vilja fira att jag äntligen bestämt mig vad jag vill göra i mitt liv. Jag har bestämt mig för att strunta i all hets, att ignorera alla som trycker ner mig och ta tag i mig själv och göra det jag vill. Det var en sådan hets med bra betyg och så fort man vart klar med skolan skulle man plugga vidare, helst något avancerat med utmärkt karriär möjligheter. Har varit så stressad och orolig över framtiden men nu så, nu vet jag vad jag vill bli, vilken utbildning jag ska gå. Jag kommer inte göra något svårt och jag kommer inte tjäna några stora pengar men förhoppningsvis kommer jag vara lycklig. Det är allt jag vill, jag vill så gärna vara lycklig.

 20. Jag är med 🙂 wwww.fridalindbergs.devote.se
  photography@live.se

  Jag skulle vilja vinna för att jag är i stort behov av det mesta på bilden, men pengarna räcker ju inte alltid till till allt, tyvärr. Skulle vart en otrolig matriell lycka och vinna detta! Kram på dig!

 21. Varje brud på denna planet, vill såklart känna sig het
  Vad vore då inte bättre än att kamma hemma denna superbag
  Som får dig att känna dig sådär extremt fab
  Kom kom nu hem till mig
  Så kommer min kvinnliget het skrika WHEEY

 22. Har ingen blogg men på min instagram : sannaaah har jag lagt ut och tipsat om denna tävlingen! Jag vill vinna för jag länge tänkt köpa många av produkterna men tyvärr aldrig gjort. Hade vart en fin liten vårpresent nu! använde bilden på alla produkter på min instagram 🙂

 23. I’m in! Albina.devote.se Jag vill VERKLIGEN vinna! Jag har haft så många nationella prov och detta skulle göra mig MER än glad! Snälla Dasha, Kramar från Albina 🙂

 24. Shiiit vilken tävling, sjukaste jag sett och goodiebagen är to die for! Har skrivit ett inlägg på min blogg så nu är det bara att hålla tummarna:)

 25. Hej Dasha! Jag är absolut med och tävlar om denna dröm-goodiebag. Jag är verkligen i behov av bra smink- och hårvårdsprodukter just nu, men framförallt av ett par hörlurar. Jag lyssnar på musik konstant, men mina hörlurar lyckas ändå försvinna hela tiden, men dom där grönlysande snygga lurarna skulle nog vara svåra att tappa bort.

  Jag har skrivit ett inlägg om tävlingen här:
  http://jenniferl.webblogg.se/2013/may/tavling-hos-dasha.html#comment

  Tack för en bra blogg!
  Kram Jennifer, jenniferlarsson95@live.com

 26. Hade varit en toppenpresent till mig! Har precis fått andra barnet och det är inte fokus på att unna sig själv någonting för tillfället. För att man inte ska känna sig helt sunkig hade detta varit perfekt! fruprovci.devote.se
  teres.larsen@home.se

 27. Jag e med!:)
  idas-hastar@live.com
  idashastar.horseworld.se
  Jag älskar din blogg men ta inte det här som skryt men jag tycker att jag har kämpat väldigt mycket med min blogg, och jag har inte gett upp hoppet än. Du är en stor förebild, även om jag håller på med hästar.

 28. Jag e med!:)
  idas-hastar@live.com
  idashastar.horseworld.se
  Jag älskar din blogg men ta inte det här som skryt men jag tycker att jag har kämpat väldigt mycket med min blogg, och jag har inte gett upp hoppet än. Du är en stor förebild, även om jag håller på med hästar.

 29. Jag har delat på Instagram.
  Jag önskar jag kunde vinna då det aldrig finns pengar att köpa saker man verkligen vill ha. Speciellt som student, då allting annat måste gå före en själv.
  Därför vore det helt fantastiskt om jag skulle få chansen att vinna.

 30. Hej Dasha! jag är med och tävlar om årets goodiebag!!! Här är min blogg:http://jenandberry.devote.se/ och här är min mail: matilda-le@hotmail.com

  Och motivering (även om det inte behövdes), jag har sån överkänslig hy i ansiktet och har haft i ett par år nu, så jag har provat alla möjliga dag/natt-krämer, ansiktsrengöringar, peelings, ansiktsvatten. Allt, men inget har fungerat. Så jag har varit tvungen att sluta sminka mig för att inte förvärra hyn för jag tål inte sminkbortagningen eller sminket heller. När det vankas fest blir det markerade ögon och ibland läppar! 🙂 Asså det har varit lite jobbigt men nu har jag bestämt mig för att vända på det och fokusera på mitt hår och göra det fu*king amazing istället!

  Så till anledningen att jag är med i tävlingen, främst för att jag vill så gärna ha alla fantastiska hårprodukter som jag aaaaldrig skulle ha råd att köpa. Och även ögon- och läpp -sminket. Plus det vore så himla nice med en VS Parfym(!) och fitnessnudlarna har jag velat prova länge. Så snälla snälla Välj Mig!!! 🙂 Kram

 31. Jag är med och tävlar 🙂 vore superkul att vinna denna goodiebag, är ju varje kvinnas dröm att få något sånt här och jag själv är extremt dålig på att unna mig/använda bra produkter.

 32. Jag är med och tävlar. Varför jag tycker att jag borde vinna är för jag aldrig vunnit något förut och grejerna i goodiebagen är saker jag skulle vilja köpa annars men har tyvärr inte så mycket pengar till det just nu för har mycket annat jag måste köpa.

 33. Jag är en kvinna som denna tävling bör vinna. Hårvård smink och parfym, kan min kille då hålla sin lille vän i styr ? allt dedär och lite till, som inte får mig se ut som en inlagd sill. Så snälla dasha, hjälp mig att smascha, va en pingla istället för en torr kringla! Instagram petronellasoderback

 34. Självklart är jag med och tävlar om denna ultimata vinst. Länk finner du här:
  blogg.alltforforaldrar.se/missjoi/2013/05/06/jag-tavlar-om-arets-goodiebag

 35. Jag är gärna med i tävlingen!!
  Skulle bara bli helt galet lycklig om just jag hade ynnesten att vinna den superläckra
  Goodiebagen, så mycket goodie,goodie som finns i den!!
  Hoppas nu som satan i gatan på vinst!! 🙂
  sänder över vårvarma kramar till alla som vill och behöver!! 🙂

 36. Åå jag är med! 😀
  Har haft tuffa år och kämpat med vikten med migrän och allt. Knappt haft tid att ta hand om håret och sminket. Håller tummarna:)

 37. Jisses!!!! Detta måste vara årets bästa Goodiebag 😉 Klart jag vill va med i denna utlottning 🙂
  Motivering:
  ♥ Lite lyx och Flärd, är väl varje kvinna Värd 😉
  Nu när det äntligen har blivit Vår, vore det ju helt underbart om just jag denna lyxiga goodiebagen kanske Får!!!
  Produkter som passar hela Kroppen, det tycker jag helt enkelt låter super Toppen!!!
  ♥ Tipsar och länkar till tävlingen offentligt på min fb sida här: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/4985051900019
  (nillwa@hotmail.com)

 38. Har delat tävlingsinlägget enligt anvisningarna ovan på min Facebook i namnet Elisabet Andersson.
  Har länk till bloggen (bilden med alla produkterna var tyvärr omöjlig att kopiera).
  Motivering:
  Alla gamla tråkiga vinster goodbye
  Dasha Girine bjuder på partaj!
  Tokinspirerad, laddad för nya upptäckter/shopping
  är en såhär lyxig goodiebag som glassarnas topping!

 39. Hej!

  Vilken fantastisk vinst :o)

  Jag har ingen blogg så jag har delat tävlingsinlägget på min fb-sida i namnet Maud Sundgren. Gillar självklart MASSOR och har delat vidare offentligt.

  Jag behöver ta hand om mig själv efter ett tufft år och en vinst skulle puffa på lusten och glädjen inom mig enormt!

  Ha en fin dag & tack för fin tävling!

  Hoppas på tur!

 40. Åh jag vill gärna vara med.
  Jag har delat på min FB, Tina Carlström. https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351?ref=tn_tnmn

  Jag har haft mycket nu med tanke på min acne och rosacea att få hjälp med huden av denna goodiebag vore toppen. Dessutom som nyförlöst mamma så kan ett munterpaket hjälpa mig enormt mycket då man känner att kroppen är degig, hänger, håret är torrt och huden dålig.
  Dessutom är det en tight budget med barn, hus och som mammaledig. Därför vore det en fantastisk sommarpresent till mig själv somj ag annars inte har råd med! =)

 41. Hej Dasha!

  Jag har länkat och tipsat på min blogg, så välkommen in om du vill kika:
  http://madebyscandinavia.blogg.se/2013/may/vinn-en-goodiebag.html

  Jag skulle bli riktigt superglad om jag vann! Vi planerar vårat bröllop och det är verkligen mycket att tänka på och tyvärr kan man ju inte alltid få det man vill ha, men önska går ju. 🙂
  Jag skulle bli så tacksam för nytt smink och nya kroppsvårdsprodukter och det skulle liksom vara grädden på moset.

  Sen kan jag erkänna att jag aldrig ägt ngt från Victoria Secret och alla skriver ju om de härliga dofterna så det skulle vara kul att prova på.

  Ha en härlig sommar!

  Kram Elle

 42. Hej!

  Vilken underbar tävling!
  Jag delar tävlingen på FB alias: Petra Christensen
  http://www.facebook.com/#!/petra.christensen.9

  Som nybliven mamma går all tid & alla resurser till lille Frej,
  så den här skulle vara perfekt & äntligen bara till mig,
  tänk vilket badrumsskåp det skulle bli,
  med alla härliga produkter i,
  och jag skulle bli lycklig som en liten loppa,
  för det här skulle alla födelsedagspresenter toppa,
  så nu håller jag alla tummar & tår,
  och hoppas att jag årets största goodiebag får!

  Hälsningar
  Petra

 43. Jag är jättegärna med!
  Har inte möjlighet att unna mig så mycket men hoppas nu på tur så jag kan fira ”lite” extra att jag idag varit rökfri 1 helt år efter att ha rökt i 20 år.
  Har också hänt massa tragiska händelser i vår familj de senaste åren så denna uppmuntrande vinst skulle höja mig väldigt mycket, skulle bli det finaste jag någonsin fått och med allt detta så kan jag dela med mig också så håller nu tummarna ♥
  http://millanb.dinstudio.se/blog_1_91.html
  av någon okänd anledning kan jag inte kopiera någon bild från denna sidan men hoppas det går bra ändå?
  millabergstrom@hotmail.com
  mvh
  Camilla

 44. Vilken grym tävling!!

  Har bloggat om inlägget här: http://erikanaslund.blogg.se/2013/may/jag-tavlar-om-arets-goodiebag.html

  Det finns flera miljoner mammor här i världen, mammor som alltid prioriterar sina barns behov över sina egna. Jag har därför svårt att argumentera över varför just jag förtjänar att vinna denna goodiebag, om jag fick välja så skulle varenda mamma på hela jordklotet få en sån här lyxig goodiebag. Jag skulle i alla fall bli världens lyckligast mamma om jag vann, det är ett som är säkert!

 45. Jag har skrivit om tävlingen på mina tvitterkonton @elinfolkesson97 och @chelin97 :))
  Jag tycker att jag förtjänar den här goodiebagen eftersom jag har genomgått en stressig period. Jag har haft mycket att göra under detta året och jag skulle vilja kunna skämma bort mig själv i sommar innan jag börjar gymnasiet till hösten. Jag har även haft det psykiskt jobbigt i flera år pga jag inte kännt mig fin. Jag har varit knubbig i hela mitt liv men har börjat träna sen ett par månader tillbaka. Jag har även lämnat mina glasögon bakom och det plus träningen har gjort att jag har börjat höja mitt självförtroende! Jag mår bättre än någonsin och det skulle vara roligt att vinna goodiebagens fina priser !! :)))

 46. Åhh vad härlig du är som har en sån awesome tävling! Jag är såklart med och tävlar, kolla min Twitter @juekblom ! Min mail är julia.ekblom@gmail.com 🙂
  Jag har alltid tyckt att det är svårt att hitta bra smink och hårprodukter, men det ser ut att vara ett dunderkit du har satt ihop! Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann lite nytt smink nu när sommaren äntligen är här! Som vi har väntat 🙂 jag hoppas på det bästa! Tack världens bästa dasha, älskar din blogg och du verkar så härlig!
  Puss
  Julia

 47. OJ vilken supertävling!!! Jag är gärna med och har tyvärr ingen blogg men har tipsat på min fb : https://www.facebook.com/?ref=logo#!/anna.lundkvist.925/posts/10151467665319473

  Motivering:
  Lite extra lyx och flärd
  Det är denna slitna tonårsmorsa värd
  Produkter för mitt trollhår
  Så jag vackert prinsesshår istället får
  Nudlar som är bra för figuren
  Ja även musik i superluren
  Smink som är proffsigt bra
  Det vill jag också gärna ha

  Nu håller jag tummarna =)

 48. OJ vilken supertävling!!! Jag är gärna med och har tyvärr ingen blogg men har tipsat på min fb : https://www.facebook.com/?ref=logo#!/anna.lundkvist.925/posts/10151467665319473

  Motivering:
  Lite extra lyx och flärd
  Det är denna slitna tonårsmorsa värd
  Produkter för mitt trollhår
  Så jag vackert prinsesshår istället får
  Nudlar som är bra för figuren
  Ja även musik i superluren
  Smink som är proffsigt bra
  Det vill jag också gärna ha

  hillevianna@hotmail.com

  Nu håller jag tummarna =)

 49. HAr bloggat men kan inte länka eftersom jag inte kan klistra in gå bara in på min blogg och titta på senaste inlägget : stinasmusikhemsida.blogg.se

  Hoppas verkligen på tur det fins ju otroligt mycket fint i denna gudibag, hölurarna är så fina och ja älskar armhandet tvålarna, och det andra.
  Hoppas på vinst skulle vara superkul att vinna!

  PS nudlarna är dom som snabbnudlar?

 50. Jag vill gärna vara med. Vill gärna vinna detta pga jag har för det första sällan råd att köpa bra smink eller smink överhuvudtaget, du vet fattig student. Samt jag gillar inte bara att sminka mig utan gillar även att sminka andra och lite nytt skulle inte skada,jag älskar att ge andra nya look och inte bara mig själv.. det är så sällan då man kan göra en fin sminkning. Så detta skulle inte bara jag använda utan andra skulle också få möjligheten att få en ny uppfriskande look.
  skriver om detta på min blogg!
  //Melissa

 51. Hej!
  Jag är med och tävlar om goodibagen.Om jag vann skulle jag bli jätte glad. Jag har inget av innehållet i goodibagen, men jag skulle gärna kunna ha det. Det är därför jag är med och tävlar…
  …skulle vara kul om jag vann 😀
  (jag har informerat om tävlingen på min blogg)

 52. ÅÅ vad kul! Jag är verkligen med, delade det på min blogg med:)
  Massa kramar:))
  Användarm namn till min blogg: zenaa
  Lösenord till min blogg: 123456

 53. Jag skulle vilja vara med!
  Om jag skulle få chansen att vinna skulle jag dela denna goodiebagen med min fina mamma, vi går båda igenom en riktigt jobbig period och det börjar kännas som en evighetstunnel utan slut. Materiella saker hjälper inte, alla vet det, men det vore underbart att få skämma bort oss lite och få känna att man är på topp även om det inte håller forever!
  KRAM

  https://twitter.com/Natalishy/status/332980199291514880

 54. Jag är jätte gärna med! Detta skulle verkligen vara ett behövande för min del.
  Har skrivit om det på min blogg också!
  Ha en fortsatt trevlig eftermiddag 🙂 KRAM

 55. Jag skulle vilja vara med och tävla ! 🙂

  nattstad.se/hhannsiisaksson

  hannaisakssonakerlund@live.se

  och anledningen till att jag vill vinna dennagoodiebag är för att jag aldrig har någon chans att unna mig dessa saker eftersom jag bor med min ensamstående sjukskrivna mamma, så vi lever ju på existens minimum så det skulle vara jätte härligt att få något sådant, till både mig och henne (säger inte detta för att få sympati utan för att detta, is the truth) 🙂 kram !

 56. Jag ska vinna den här goodiebagen för att jag har inte råd för så mycket smink.
  och det sminket som jag har, har jag fått den av mamma, och sminket är ganska gammalt och en del av dom är sönder.
  — sofia.

  Instagram: soffislife

 57. Jag är med ! Jag skulle vilja vinna för att jag är helt kär i alla produkter man kan vinna ! Som te.x har jag alltid velat ha någonting från makeup store men har aldrig köpte något där eftersom det är sjukt dyrt för en smink produkt . Så teknikset har jag inga makeup store produkter även om jag skulle dö för en ! Sen är love spell min favorit VS bodymist ! Åh.. sen har jag också tänkt beställa något från Fitnesgurru men har liksom aldrig gjort det , nej men skulle vekligen vilja vinna och är en tjej på 13 bast som aldrig har vunnit en tävling i hela sitt liv så skulle vara as kul att för en gång skull vinna något !

 58. Jag är med. Delad på min facebook !
  http://www.facebook.com/olivia.eliasson.1
  Hade så gärna velat vinna hårprodukterna. Jag har väldigt kort hår, men använder löshår vilket inte känns som ”mig” då jag är mer naturlig av mig. Hade varit så skönt att få ett fint och välvårdat,naturligt hår som jag kanske hade kunnat krulla upp i små söta lockar.
  Eller så hade jag kunnat ge en moraccanoil till min underbara mamma eftersom det snart är morsdag, vilket hon verkligen förtjänar efter detta år.

 59. det hade varit sjukt kul om jag vann den här tävlingen eftersom att jag tidigare aldrig vunnit någonting. produkterna verkar sjukt bra, sådant som man ej har råd med om man är student. hade som sagt varit väldigt kul. kram 🙂

  / e.palm__@hotmail.com

 60. Jag är med i denna underbara tävling. Men först vill jag säga att det verkar vara en underbar blogg du har. har inget ovan så jag lämnar en grym motivering till varför jag borde vinna.
  Jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni! Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart.

 61. Jag tycker alla egentligen förtjänar denna goodiebagen, alltså alla som är med och tävlar, Men jag tycker jag är värd den, för jag har inte råd att kunna köpa nåt av dom sakerna tyvärr, har samlat länge till att försöka få tag i en victoria secret parfym jätte länge, men eftersom jag nästan aldrig får pengar så är det jätte svårt att få ihop pengar till saker jag vill ha. Men skulle bli hur glad somhelst om jag vann, kram.

 62. Jag skulle bli asglad i fall jag vann för att jag vill ha alla dessa saker o ja gör om i mitt liv o jag vill skaffa mer smink osv. men jag fyllde år i vintras o de e så dyrt o köpa själv! Tycker också om din blogg och skulle bli sjukt glad! 🙂

  Min instagram: @josefinebodin

 63. Jag skulle bli asglad i fall jag vann för att jag vill ha alla dessa saker o ja gör om i mitt liv o jag vill skaffa mer smink osv. men jag fyllde år i vintras o de e så dyrt o köpa själv! Tycker också om din blogg och skulle bli sjukt glad! 🙂

  Min instagram: @josefinebodin

 64. Hej! Jag skulle verkligen vilja va med i den här tävlingen! Jag har nästan inga produkter till mitt hår, därför skulle jag gärna kunna använda alla hårprodukter. Sminket skulle även sitta perfekt nu! Väldigt fina färger och ett bra märke. Jag håller även på att träna väldigt mycket nu, jag gillar nudlar, så det skulle inte vara fel med dom nudlarna nu haha. Jag har hört väldigt gott om alla produkter och det skulle vart riktigt kul att vinna! Kram

 65. Jag skulle vilja vinna en goodiebag för att vi har inte så mycket smink och shampoo och annat skoj, så skulle vara kul att kunna uppgradera förrådret med dyra fin grejer inför sommaren och skolavslutningen då man ska var fin och lukta gott och så klart vara fin.
  Mail: wilmalindstrom99@hotmail.com
  Blogg: wilmalindstrm.devote.se

 66. Jag la upp en bild på twitter och skrev att jag var med och tävlar (@goudemalin). Jag vill förstås vinna det här för att det är så mycket som jag vill ha! Men varför jag förtjänar det? Jag är en fattig student som har sparat alla mina pengar till en resa i sommar, dock så har dessa pengar blivit stulna. Får nu slita extra hårt och har inte direkt överflöd på pengar till att köpa olika skönhetsprodukter. ”Bara” det från MakeUp store skulle göra mig överlycklig!! Det här var inget ”tyck synd om mig” utan helt enkelt en förklaring till varför jag så gärna vill vinna 🙂
  Min mail är malingoude@live.com

 67. Hej, jag har skrivit ett inlägg på min blogg och det skulle betyda så sjukt mycket för mig att vinna den här goodiebagen. Jag har faktiskt haft det lite jobbigt den senaste tiden och det här skulle vara som en nystart för mig. Jag vet att det här bara låter som trams och du kanske tror jag skriver detta bara för att jag vill vinna men det stämmer inte, jag lovar. Såklart vill jag vinna men det är ditt beslut vem som vinner.
  Sjukt fin blogg.

 68. åh vilken kul tävling, jag är helt klart med och tävlar!
  jag har aldrig varit med i en sådanhär tävling innan, så är väll lite nervös på hur man gör och allt.. men jag hoppas det blir det bra! skulle bara vela säga att jag tycker din blogg är fruktansvärt bra, följer den på bloglovin för att inte missa något. eftersom att min bloglovin inte har velat funka nu på ett bra tag så hade jag missat denna tävling. tur att jag såg detta!
  jo jag hade gärna velat vinna pga att jag såklart vill vinna allt detta hehe! men också för att det hade varit kul att få vinna på något! kram – issa!
  min blogg heter: http://isabelljnsson.devote.se
  min mail: isa9811@hotmail.com

 69. Min instagram: hannaklaraa
  Jag skulle gärna vilja vinna för att jag behöver lite nya grejer till mig själv! Det är ju superkul med lite nya grejer, och det hade vart otroligt roligt att vinna. 🙂

 70. Jag är med. Varför förtjänar jag att vinna? Jag är en student som får in sammanlagt 8000 per månad. Billigaste lägenheten jag hittade med min 2 åriga son gick på 4000kr. Med det och alla räkningar har jag kvar 3000 varje månad. 600 kr går till blöjor och diverse åt min son 2400 på mat. Behöver jag säga att jag inte unnat mig något på 2 år? Jag köper schampoo för tio kr. Smink på öb engång per år det har förstört hår och hy. Så detta paket skulle hjälpa mig tillbaka till mitt rätta jag. Så snälla dasha låt mig slippa kladda kass massa i ansiktet..

 71. Hej! jag är med och tävlar och lägger upp bilden på facebook, instagram och twitter!
  I princip alla dessa produkter är sånna jag har spanat på en väldigt lång tid och alltid velat ha, men som student utan jobb är det inte direkt lätt att få ihop till det. Alla produkter verkar helt underbara och jag skulle bli hur glad som helst över att få vinna ”årets goodiebag”.

  Riktigt fin blogg!

 72. Hej fina!
  Jag har länkat i min blogg ang tävlingen 🙂
  Tävlingen är verkligen superbra och ALLT som man kan vinna skulle jag såå gärna vilja ha! Jag har så länge velat införskaffa nytt smink men pga att jag inte haft råd men ”bra” smink så har det inte blivit av. VS love spell gör ju inte tävlingen värre! Har velat haft just den doften länge.
  Ok, jag vill vinna för att jag vet att jag kommer ha användning för alla dessa saker! Hörlurarna skulle jag rocka med en snygg outfit 😉 KRAM//Karin
  P.S ÄLSKAR BLOGGEN! 😀

  Min mail: karin.bonde@hotmail.com
  Bloggadress: karinviktorias.devote.se

 73. Jag skulle bli jätte glad om jag vann, haha precis som alla andra! 🙂 vet inte riktigt varför just jag ska vinna men skulle bli jätteglad iallafall! har läst lite på din blogg nu och du äger tjejen!
  Kram

  emma-47@hotmail.com

 74. Hallå. Eftersom att pengarna oftast går till mina barn och därför inte räcker till mamman själv så vore det toppen för mig att vinna denna goodiebag. Utav ren nyfikenhet men mest för att jag verkligen har ett behov att det alldeles bedårande sminket.

  Jag vinner gärna, annars önskar jag den lycklige vinnaren en klapp på axeln med de tillhörande orden -bra gjort-.

  Här är mitt bidrag till tävlingen:
  http://frun.webblogg.se/2013/august/tavling-vinn-goodiebagen.html#comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *