VLOGG – missar planet till Thailand

BRYTER IHOP. Missar planet till Thailand och Phuket.

Antar detta händer alla människor någon gång i livet men jag har aldrig sett mig som en av dessa människor? Hehe one of a kind så smart chey?? Tydligen inte va.

Men när man reser med barn och redan har en miljon grejer att tänka på så kan en sån här sak som att ta fel på en liten detalj tyvärr lätt hända. ”Lätt hända”, lol vem är jag. Tror i alla fall med detta trauma i bagaget att det aldrig mer kommer hända mig.

För det var fruktansvärt. Rent ut sagt fruktansvärt!

HÄNG MED på mardrömsresan och få tips på hur man reser med bebis och vad man uppenbarligen inte ska missa hehe.

 

9
gillar

4 thoughts on “VLOGG – missar planet till Thailand

  1. Alltså, kollade precis på vloggen. Jag har också missat en connection i Kina en gång (halvvägs genom resan såklart) och det har UTAN barn och den ångesten var real kan jag säga. Nu när jag har barn själv (typ samma ålder som Atlas) fullkomligt kryper det i kroppen av blotta tanken att gå igenom samma sak med min son MINUS blöjor?! Jag menar. Ångesten. Bra kämpat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *