Acklimatisera bebis

Hur har eran helg varit kompisar? Vi har bara myst hemma. Vi landade i torsdags och jag har hört att bebisar kan ha svårt att acklimatisera sig när man reser så vi har hoppats på det bästa och hållit oss hemma hela helgen. Han var lite grinig igår men som tur är ingen feber och peppar-peppar tror vi klarats oss bra.

Vad har vi gjort då? Vi har bott i pyjamas och så har vi testa Baby Björns bärsele som jag inte alls fick till när Baby var liten men nu passade den så bra att ha honom framvänd! Jag kunde packa upp resväskan och fixa massor hemma och han tyckte det var toppen att följa med in i varje garderob och vrå här hemma. På fredagskvällen åt vi skagen och råraka med löjrom från Melanders. Har riktig dille på löjrom just nu. Senaste gångerna vi ätit ute har jag beställt det. Aldrig varit ett fan av löjrom innan? Absolut gillat det men inte på denna nivå.

Hur är era bebisar i sömnen? Min är galen just nu. Han sprattlar så mycket att jag tror att han är vaken helatiden. Vaknar minst en gång i timmen och lyser på honom försiktigt med mobilen men så sover han. Så den gången jag inte gjorde det inatt fick jag ett skrik i örat för jag ignorerat hans sprattel och då var han minsann vaken och superhungrig ??. Väcktes av ett riktigt vrål rakt i örat. Väcktes å andra sidan de andra tio (okryddat) gångerna av näve i ansiktet och sparkar i snittet så vet inte vad man föredrar??? Hehe kanske inte ska ligga så nära min bebis tänker ni? Men det är så mysigt, när han är still ?♥️.

31
gillar

8 kommentarer till “Acklimatisera bebis

  1. Hej! Var har ni köpt den spegeln på bilden med Atlas i soffan? Har en liten tjej som är 2,5 månad och vi håller på att mag/nackträna men hon blir fly förbannad efter ett tag när hon inte har nåt roligt att titta på 🙂 Gällande sömnen så flaxar hon ofta runt när hon håller på att somna men när hon väl dunat i än ligger hon lugnt.

  2. Hej Dasha! jag har osckså en bärsele (Ergobaby) men har sluatat använda den med min baby (10 veckor gammal) pga att han ogillar skarpt att vara vänd innåt och vill bara titta ut. Det står att barnet måste vara minst 5 månader for att vara framvänd – tycket du det funkar andå? Kram

  3. Hej!
    Fick barn några dagar före dig och han sprattlar också konstant sen en vecka tillbaka. Blir galen (och trött) på att behöva vakna hela tiden så skönt att höra att fler har det som oss ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *