Åh jag är så dålig

Okej. Jag har gjort av med på tok för mycket pengar senaste tre månaderna. Har ju inte riktigt levt som en mamma-ledig på mammapengen (jag plockar lön jag jobbar ju också….) MEN i vilket fall spenderat mer än vad jag har på allkontot så fått skjuta till från sparkontot…. Två månader i rad.

Så när kreditkortsräkningen kom för en vecka sen sa jag att det var shopping-stopp på mig! Inga fler saker ska köpas. Inte på minst två månader i alla fall.

Fan. Idag lämnade jag in Douglas glasögon till butiken han köpt dem på för att han ska få nytt glas, de har blivit kantstötta. Så från ingenstans hör jag “halleluja halleluja”-ljud och en strålkastare tänds till ett av hörnen så jag går såklart dit??? Där var dessa fina solisar på 70%.

Skrek till.

Var tvungen att köp dem…….(?)

25
gillar

8 kommentarer till “Åh jag är så dålig

  1. Åh! Helt rätt. Är också på jakt efter ett par over the top Gucci, i vilken affär fanns denna rea-hörna? 😉

    1. Jag plockar en % föräldrapenning och en % lön. Hur ska jag kunna vara helt ledig från mina kanaler? Skulle jag sluta uppdatera här tex ett år skulle ni sen ba ”Vem du är” när jag kom tillbaka ett år senare ;-))))). Så ja, jag jobbar också. En influencer kan tyvärr inte vara helt mammaledig men jag jobbet väldigt mycket mindre. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *