Älskade unge.

I förrigår kikade ett litet riskorn fram i underkäken på denna lilla människa. Natten innan var den sjukaste natten sen han kom till denna värld. Han vaknade prick varje 30-40 minuter och jag och hans pappa trodde vi skulle tappa det. Men sen vände det! Efter den natten har du sovit hela nätterna utan att vakna och vilja vara “vaken” som han velat senaste 3 veckorna.

Nu är vi tillbaka på ruta ett. Där vi vaknar “till” lite på natten och äter typ 1-2 gånger max. Ibland äter han knappt utan bara snuttar på bröstet. Förstår det skulle vara enklare om han tog napp men det gör han ju inte. Är det försent att lära honom nu? Vad tror ni.

31
gillar

3 kommentarer till “Älskade unge.

  1. Hej! Känner igen din situation så väl. Vår son började med napp vid 5 månader, som en skänk från ovan! Hade provat alla märken på napp när han var nyfödd och gett upp, men sen var han inne i en fas där inget fungerade och då gick det plötsligt med napp! Så prova igen 🙂

  2. Min dotter vägrade napp tills hon valde att sluta amma (drygt 7 månader). Det var som om hon först då hajade grejen ?

  3. Min dotter började av sig själv med napp när hon var 10 månader (hittade en i leklådan) helt underbart haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *