En onsdag med Atlas

Hej kompisar!! Vi vaknade vid 06, som nuförtiden är standard. Har vi otur är det vid 05 och har vi riktigt tur är det vid 07. Då är jag väldigt glad! Vid 05 kollar jag i kors men med 06 har jag lärt mig att leva med. Det är liksom helt okej. Men 05…. Nä. Då är det grusigt i ögonen.

I alla fall. Vi vaknade! Tog på oss powerwalkskläder och gick ut på en promenad.

Sol ute! 15 grader! Underbara morgon.

Vi gick hem till en kompis och fick låna en hoppgunga. Glad jag fick med hela under vagnen. Förstår ni vilken underbar vagn jag har eller!

Sen var det nap för Atlas och jag drack en kaffe och åt två ägg på Baren men blev så stressad för hade glömt plånboken hemma (!). Tur man är stammis så man fick krita och bara skämmas lite… När Baby vaknade gick vi till parken och gungade. Vi älskar att gunga! Men vi gungar väldigt försiktigt och med en filt i ryggen för gungan är tyvärr lite för stor för oss.

När vi står i parken smsar Dannis! Frågar om vi vill äta lunch. Perfekt när man inte hade någon plånbok och allt.

Vi åt på Hillenberg.

Efter lunchen skulle jag träna! Så vi satte oss utanför gymmet och väntade på min mamma som skulle vara med Atlas under den tiden.

Kolla vad han växer! Man förstår hur snabbt livet går när man får barn… Vad HÄNDER med tiden nuförtiden? Tänk att han på söndag fyller 6 månader. Otroligt.

22
gillar

En kommentar till “En onsdag med Atlas

  1. Varför använder du inte Apple Pay? Betala med mobilen så slipper man skämmas ? bästa grejen som hänt! Här i london använder man det överallt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *