Ångestens mamma

KÄRA NÅN vad hände? Vad har hänt i mitt huvud senaste dagarna?

Jag har bara gått runt och varit mallig att vi ska vara iväg “under renoveringen” (den startar imorrn) men inte tänkt på att vi måste bo hos mamma i två veckor när vi kommer hem? Två dagar innan vi åker också?

Vi måste packa ner köket och badrummet. Här har vi gått runt Djurgården hela förmiddagen och sen lallat omkring på NK som två idioter vad i helv HÄNDE i min hjärna?

Nu har jag sån ångest och bara kommit halvvägs i packningen till Thailand inte ens börjat med resten och klockan är 21.45. Precis beställt hem middag från Foodora men nu trycker vi på den så kallade knappen (espressomaskinen) och så kavlar vi upp armarna för en all nighter!

Tårarna är nära man jag kämpar på. Har ju bara mig själv att skylla.

24
gillar

7 kommentarer till “Ångestens mamma

  1. Hej! Varför ska ni renovera? Det ser ju helt välfungerande ut och inte heller särskilt gammalt 🙂 Skulle ni inte försöka bo in er innan ni bestämde något?

    1. Det är inte sant. Det är mögel i badrummet, kökets samtliga lampor flimrar, spisen luktar bränt när man lagar mat på den, diskmaskinen diskar inte rent sååååååååå det är i behov av renovering ♥️. Hehe plus alla väggar var gula med nät och tavlor som suttit på samma plats i 21 (!) år. Kanske ni kan föreställa er märkena de lämnat efter sig :))))

  2. Håller med andra som skriver, var inte så hård mot dig själv! Varför bara ditt ansvar att hålla reda på allt som ska göras? D kunde väl också ha tänkt på det. Du är inte ensam projektledare i familjen bara för att du är kvinna! Kram!

  3. Kanske du kunde kommit dit själv och packat under dem två dagarna även om det är hantverkare i lägenheten? 🙂 för att undvika stressen. Hoppas det gick bra ändå! Härligt med Thailand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *