ÄR bilderna fixade nu?

Gud jag vet inte varför det blir sådär? För i appen (som jag bloggar från 99% av alla gånger) SYNS nämligen bilderna så jag uppfattar inte att de inte blivit uppladdade. Jättekonstigt. Nu gick jag in genom datorn och laddade upp dem på nytt.

Jahapp och vad händer annars då. Jo vi är då hemlösa om ca 1 1/2 månad men innan dess ska vi åka på en solsemester. Opassande va? Ja kanske men jag behöver några dagar med min älskade kille innan vi tappar bort varandra i småbarnsåren och stressen över att inte ha någonstans att bo. Så vi bokade ganska spontant en weekend till Cannes. Bara jag och Douglas. Viktigt komma ihåg att vårda alla relationer i ens liv. Inte ta dem för givet.

Varken kärleksrelationen eller kompisrelationerna. De är minst lika viktiga att vårda!

Ser fram emot att sippa på lite bubbel, läsa en bok och hålla min älskade människa i handen i en solstol framför havet.

 

 

…Och så liten bild på vår avkomma <333333.

22
gillar

2 thoughts on “ÄR bilderna fixade nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *