Yasuragi, lantställe och öppen himmel.

FREDAG:

Det blev ingen flådig fredagslunch denna vecka för Atlas behöver rastas innan man kan sitta på en lugn lunch. Så vi gick till Hemköp och där plockade jag ihop en “sallad” till honom. Finns ju massa bra grejer man kan köpa där när man är on the go till barnet. Atlas lunch bestod av keso, ägg, kalkon, pasta, avokado och gurka.

Efter parken gick vi till NK där jag bytte blöja och sen somnade han perfekt tills att jag skulle göra inköp för helgen.

På vägen hem gick han smaska på min smoothie och så lärde han sig suga med sugrör! Small step for human kind but so big for Atlas!

Till middag blev det massa olika tacos och jag spelade in en YT till er med alla mina recept.

 

LÖRDAG:

Mysigaste lördagen på länge! Vi checkade in på Yasuragi där jag Steffi och Linn gav Stina en mini get away i födelsedagspresent.

Eftersom de lagt in blockader på hela Yasuragi så att man inte har någon mottagning för att få ut maximal vila tog jag inga fler bilder än dessa två där.

Efteråt åkte vi till Linns lantställe och drack rödvin på årets sista sommardag.

Satte oss tom utomhus och bokstavligen sög in årets (förmodligen) sista sommarsol. Den värmde trots att klockan här var strax innan 21.

Jag lagade min berömda salsa till förrätt (recept kommer i kommande YT).

Kolla himmelen! Där säger den hejdå till sommaren.

Till förrätt lagade jag en asiatisk salamlax.

Och sen serverades dessa vårrullar och edamambönor som rätt nummer två. Sen var det tacohej strax innan 23 för dessa morsor hehe.

 

SÖNDAG:

Alltså wow känslan att få sova en hel natt utan uppvak? Och sova mellan 23.00-09.30. Bara wow. När jag vaknade hade dessa stjärnor gjort frukost.

Vi åkte hem strax innan lunch och så nattade jag Atlas för eftermiddagsnapen och slängde ihop en enkel lunch till mig och Douglas bestående av grönsaker, svartris och hummus jag svepte ihop. Brukar ni göra det? Världens enklaste och godaste grej. Ni behöver kikärtor, olivolja, vitlök, citron, spiskummin och tahini. Så gott det blev!

När Atlas vaknade var det dags för den eviga söndagssysslan: Jakten på den perfekta lägenheten!

Bestämde oss för att minska våra krav… Kollade på en as cool lägenhet vid KTH. Men kände på en gång att här vill vi absolut inte bo.

Seeeeen gick vi för ovanlighetensskull till parkleken Humlan hehehehehe.

På söndagskvällarna har jag en stående pwdejt med Cissi så här gick vi runt Djurgården. Magisk himmel va.

Och Snipp snapp slut var även denna helg slut!

18
gillar

9 thoughts on “Yasuragi, lantställe och öppen himmel.

  1. Hej Dasha!
    Nu är det problem igen med att man inte kan se bilderna på din blogg, provade både genom safari och chrome och flera av bilderna kommer inte upp.
    Kram!

  2. Var det lägenheten eller just området runt KTH du absolut inte ville bo på/i? Letar själv lägenhet så vore kul att veta hur ni tänker om just områden i stan?

    1. Hej!! Berättar gärna hur och vad när vi hittat det. Lite kluvna just nu. Men just runt KTH kändes för långt bort för oss. Från vart vi vill bo. Vi vill bo mer centralt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *