Att ställa om dygnet

Jag har ju varit väldigt trött sen jag blev sjuk. Powernapar i alla fall 2-3 gånger om dagen och ibland bara en kvart men oftast runt en timma eller mer.

Vilket såklart har resulterat i att man inte är så trött på kvällarna… Igår bestämde jag mig dock för att ändra på det och la mig i sängen strax efter 22. Vilket gjorde att jag låg och vred på mig till strax innan 01. Öppnade balkong för att få frisk luft men efter en kvart fick jag ont i lungorna av det. Som att lungorna blev kalla där inne i kroppen. Vet inte hur jag ska förklara det på annat sätt för aldrig känt så innan? Bad Douglas stänga balkongen och sen tog det ett tag innan jag var avslappnad igen och sådär höll det på. Om det inte var det ens så var det de andra som skavde.

Gick upp klockan 08.30 imorse men är ju nu dödstrött och så redan tagit en powernap… Man kanske bara ska låta sömnen och tiden ha sin gång nu när man är dålig. Men får sån ångest att somna sent och vakna sent när man har en liten bebis för vet att hans dygn inte ser ut så. Jag vet inte hur hade ni resonerat?

Men började känna mig lite piggare igår faktiskt. Fixade lite på balkongen och tog disken imorse. Men sen behövs det vilas. Blir helt slut?

Nu ska jag i alla fall kolla på sista avsnittet av nya säsongen av La Casa de Papel. Så spännande! Kollar ni? Älskar den serien.

15
gillar

3 kommentarer till “Att ställa om dygnet

  1. Jag skulle sova när jag behöver sova. Kroppen visar när den behöver vila och då är många naps + uppochnervänt dygn helt ok. Förutsatt att D är hemma och kan ta Atlas såklart (men gissar det eftersom du varit sjuk och hela familjen då är i karantän 🙈). Sen när du är pigg igen då kan du vända tillbaka. Jag tycker det brukar gå ganska lätt att hitta sömnrytmen igen när man väl är frisk. Men nu har jag en liten hemma så då ska jag inte tänka att det skulle bli samma som innan hehe 🙃

    Kollade på hela säsong 2 av CdP när jag låg i värkar hemma i soffan. När säsongen var klar då åkte vi in. Skojade om att barnet skulle ha spanska som förstaspråk 😂 Men har inte tittat på de nyare säsongerna.

  2. Hur gör ni med Atlas nu när du är sjuk? Är han också hemma? Tänkte hur det går ihop att somna sent och vakna sent!! Har själv en ettåring och vet hur tufft det är!

    1. Nej Atlas är frisk och symptomfri sen tisdag (FÖRRA VECKAN) så han går på förskola nu som vanligt sen i måndags. Jag är sjuk men Douglas är frisk och behöver driva sina företag och anställda. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *