Svarar på era frågor!

Här har ni en rykande färsk youtube. Svarar på alla era frågor angående viruset, ni vet vilket ;-).

Klicka HÄR eller på bilden för att komma till nya filmen.

11
gillar

5 kommentarer till “Svarar på era frågor!

 1. Absolut, vår stat har sagt det.

  Men vi är ju i princip ensamma i världen om att ha en sån laid back syn på den här krisen. Tvivlar personligen på att det är vi som har rätt och alla andra har fel när vi är så ensamma i vårt tankesätt.

  Sverige har ju fått ENORM kritik av SÅ många länder. Alltså enorm. Finns ju skäl till det tänker jag.
  WHO gick ut med att det finns anledning att tro att smittan är luftburen, och massor av forskare även forskare från Sverige säger att det smittar innan symtom.

  Alla har rätt till sin egna åsikt, men min åsikt är att vår regering är helt fel på det. Better safe than sorry.

  Med det sagt är jag väldigt glad att er familj klarat er så pass lindrigt med smittan<3

  1. Skönt att höra om någon som haft civil-19 och faktiskt fått en väldigt mild sjukdom! 🙏

   Tycker många som rapporterats om blir jättesjuka med feber i flera veckor och typ symptom kvar länge. Men å andra sidan hör man kanske inte från andra, för de vet Inge om att de haft det.

   Det du beskriver skulle man ju ha sett som en ”dipp” för pandemin.

 2. Snälla Dasha, tack för din fina blogg. Var rädd om dig och din familj. Jag är själv sjuk och har ont i bröstkorgen. Den ena stunden är allt bra men så kommer plötsligt symtomen tillbaka igen.

 3. Hur funkar det då att man inte smittar innan symtom men dina vänner har det nu? Borde inte ni varit safe ändå eftersom ni inte kan ha smittar varandra när ni inte visade symtom? Med det resonemanget borde man ju kunna se vilka man ska hålla sig borta ifrån och kunna gå på stan hur safe som helst eftersom man ändå bara smittar vid symtom. Då kan man ju bara hålla sig borta från de som snorar, hostar och har feber. Då borde det vara ganska tydligt var smittan kom ifrån.

 4. Det du säger stämmer ju inte! Du har ju själv blivit smittad o du har ju inte träffat någon som är sjuk med symptom? Sen har ju ”staten” aldrig sagt att man ska leva på som vanligt alls – tvärtom ifall man läser uppmaningarna på 1177 och folkhälsomyndigheten och tar ansvar o tolkar dom korrekt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *