Svar på era frågor om Ronan

Då har jag spelat in en YT till er! Den klipps as we speak och har vi tur kommer den kanske upp redan idag! Hoppas verkligen det.

Första kaffekoppen på sju dagar smakade… Inget hehehe. Känner ju fortfarande ingen smak. Eller det är konstigt hur hjärnan fungerar för det är fortfarande tillfredställande för jag VET ju hur det smakar. Och så känner jag skillnad på sött och surt och salt tex men inte hur det smakar… Men man vet ju hur det smakar?

Okej nu ska jag vila lite här innan jag ska korra filmen.

Ps! Ser ni hur fräsch jag är på bilden? Första gången jag duschat och tvättat håret på ett par dagar. Började se ut som en man? Kände inte igen mig själv på bilder ärligt talat. Okej ska jag bjuda på en sån fulbild? Hehe ja okej här kommer den. Med det säger vi – sayonara 🤍.

Och ja det är både finne och munsår och allt i ett. Blev förpestad med allt denna vecka ;-).

29
gillar

7 kommentarer till “Svar på era frågor om Ronan

  1. För ganska många år sedan åkte jag på halsfluss och bihåleinflammation samtidigt och tappade helt smak och lukt. Sjukaste var att stå i duschen och inte känna någonting alls av tvål eller shampoo 🤦‍♀️

    Tog någon vecka för det att komma tillbaka och det första jag då kände var cigarettrök på stan 😂 hatar cigarettrök i vanliga fall men då var det underbart! 😂😂

    Krya på dig!

  2. Äääe, kom till bilden på dig där du var nyduschad och tänkte ojjj vad fiiin(!!!) men du såg inte ut som en man på den sista haha, men vet känslan.

  3. Kom ihåg att ta det lugnt bara. Många har blivit sämre efter dag 6 (då de känt sig piggare och tror de är på bättringsvägen). Har en bekant som ligger inlagd för det och har testats positiv för ”det”. Inflammation i alla organ och är riktigt dålig.. Hon är annars fullt frisk och i god kondition. Krya på dig och ta det försiktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *